Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn E-bikes 17 aug 2020

Rij zaterdag zelf op een Ampler elektrische fiets tijdens een testdag

Rijden op een elektrische fiets is echt een verademing. Zeker wanneer het een beetje waait of je haast hebt. De laatste tijd hebben we zelf heel wat varianten getest, waaronder de Ampler Stout. Lees daarvan hier de review.

Mocht je nou zelf een keer aan de slag willen gaan met een elektrische fiets en benieuwd zijn naar de verschillende modellen die Ampler heeft, dan hebben we goed nieuws. Aankomende zaterdag organiseert het bedrijf een heuse testdag, waardoor je zelf kunt ervaren hoe het is om op zo’n fiets los te gaan.

Test de Ampler elektrische fiets zelf

Het bedrijf bombardeert deze dag tot de Ampler Road Show en wordt gehouden in het Oosterpark in Amsterdam.Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Hotel Arena en daar dan de mogelijkheid krijgen om een rondje door het stadspark te fietsen op één van de verschillende modellen. Naast de Ampler Stout elektrische fiets die wij zelf hebben getest heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de Stellar en de Curt. Met name die laatste is interessant, omdat hij wat sportiever oogt en met 13,5 kilo bizar weinig weegt voor een e-bike.

De Ampler Stout (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

Het event van Ampler wordt van 10 uur in de ochtend tot 20 uur in de avond gehouden. Wel is het nodig om je van te voren even aan te melden, zodat men weet wie er wanneer komt. Dat kun je doen op deze website. Mocht je op 22 augustus geen tijd hebben of is Amsterdam iets te ver weg, dan is het ook nog altijd mogelijk om zelf een testrit in te plannen om kennis te maken met deze elektrische fiets. De mogelijkheden op dat gebied worden hier genoemd.

Meer over de e-bike

Regelmatig schrijven we hier over van alles en nog wat wat er speelt op het gebied van de elektrische fiets. Denk daarbij aan tips, maar ook zeker reviews. Een compleet overzicht van alles vind je hier.

Reageer op artikel:
Rij zaterdag zelf op een Ampler elektrische fiets tijdens een testdag
Sluiten