Gotta wash em all: Soapémon-zeep

Ken je de schone dame van Digital Soaps al? De Amerikaanse Chrystal Doucette startte zeven jaar geleden met dit bedrijf. Altijd al eens je edele delen willen inzepen met Pacman? Of je rug eens goed onder handen willen nemen met een paar dobbelstenen? Dankzij Digital Soaps kan het!

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Daar zit een luchtje aan

Mannen hebben soms moeite met hygiëne. Al helemaal als ze de hele dag op de bank spenderen, bijvoorbeeld FIFA spelend. Of dat ze de gehele dag bij de TonTon Club staan te flipperen. Laten we het ‘nerd-odeur’ noemen;). Speciaal voor hen is er nu het ideale (Sinterklaas)cadeau van Digital Soaps.

Altijd lekker ruiken dankzij Soapémon

Soapémon

Geen zeep meer in de vorm van een bloem, ster of hartje. Zeep in de vorm van een game console, Sonic the Hedgehog-cartridge of gewoon een goed stuk Soapémon. Alleen door de naam wil je die laatste al hebben, toch?

Help iemand een handje

Ken jij iemand die deze zeep wel kan gebruiken? De zepen worden wereldwijd verscheept en kosten tussen de twaalf- en 33 euro. Houd Instagram in de gaten voor de vetste, nieuwe producten. Zeep helpt trouwens niet alleen om lekker te ruiken. Het is ook een oplossing om ‘s nachts lekker door te slapen.

Insert coin to begin

Reageer op artikel:
Gotta wash em all: Soapémon-zeep
Sluiten