Milton Broen
Milton Broen Gadgets 6 jan 2016

Zeg gedag tegen stinkende schoenen met de schoenen-‘stofzuiger’

Een groot deel van de mensheid heeft wel eens stinkende schoenen. Dat is ook niet zo gek, want je voeten kunnen hun vocht en warmte niet kwijt. Hierdoor blijven ze warm en gaan ze zweten. Als dit één keert gebeurt is er nog niet zo veel aan de hand, maar als ze ook nat worden van de regen en slecht drogen gaan ze niet fris ruiken. Gelukkig is de schoenen-‘stofzuiger’ daar om dit tegen te gaan!

De schoenen-stofzuiger maakt je stinkende sneakers weer fris

Je schoenen gaan stinken door zweet en vocht dat niet goed opdroogt. Daarom is dit apparaat zo handig. Bij de afwezigheid van een beter woord is het apparaat de schoenen-stofzuiger gedoopt. Ze worden per twee geleverd en werken als volgt. Je stopt er eentje in je ene schoen, en de ander in de andere. Het apparaat kent een speciale non-elektrische filter die met de vieze geur en vochtigheid in je schoen afrekent. Even een dagje (in de zon) laten staan en je schoenen zijn droog én ruiken heerlijk fris.

Stop de stinkende schoen zelf!

De schoenen-stofzuiger is de perfecte manier om je schoenen droog te krijgen en/of fris te laten ruiken zonder dat je ze telkens moet schoonmaken of in de wasmachine moet gooien. Voor een prijs van ongeveer twintig euro exclusief verzendkosten zijn ze hier te bestellen.

Reageer op artikel:
Zeg gedag tegen stinkende schoenen met de schoenen-‘stofzuiger’
Sluiten