Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 2 jan 2016

Zeg met deze ultra-comfortabele hoodie al je oncomfortabele reiskussens maar gedag

Soms wil je nou eenmaal overal een uiltje kunnen knappen. Op het strand, onder je bureau, in de lift, tijdens een musical, achterin de auto en in het vliegtuig. Maar in al deze situaties is een kussen meer dan welkom. Want wakker worden met een stijve nek… dat wil je niet! Om elke dag een gigantisch kussen mee te sjouwen is een beetje te veel van het goede, dus zijn er opblaasbare kussens op de markt gebracht. Die je om je nek kunt leggen. Maar wie zo’n kussen ooit in het vliegtuig heeft uitgeprobeerd weet hoe oncomfortabel deze reiskussens zijn. Je wil nog liever de schouder van je buurman (of buurvrouw) inschakelen. Maar niet met de Hypnos Hoodie. Een ultra-comfortabele trui met een ingebouwd kussen in de capuchon.

Perfect combi tussen materialen, pasvorm en functionaliteit

Deze Amerikaanse uitvinding combineert goede materialen, een goede pasvorm en functionaliteit perfect de ‘basic’ hoodie. Het opblaasbare kussen in de capuchon is binnen drie seconden zowel opgeblazen als leeggelopen. De ontwerper, Josh Woodle, heeft ervoor gezorgd dat het kussen comfortabel ligt, maar niet voor een enorm gevaarte op je hoofd zorgt zodat je stijlvolle look niet in gevaar komt.

Meerdere modellen, meerdere kleuren

De Hypnos Hoodie is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Voor 75 euro inclusief verzendkosten bestel je ‘m hier. Een lange vlucht met het vliegtuig zal vanaf nu aanvoelen alsof je business class vliegt. Ok, dat is wellicht ietwat overdreven. Veel te overdreven.

Reageer op artikel:
Zeg met deze ultra-comfortabele hoodie al je oncomfortabele reiskussens maar gedag
Sluiten