Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 11 jun 2019

Zelda: Breath of the Wild krijgt een vervolg

Eén van de allerbeste games die je nu op de Nintendo Switch kunt halen is nog altijd The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De game was vanaf dag één op de Nintendo Switch beschikbaar en is nog altijd een absolute must-have. En dat zeg ik als iemand die niet heel erg veel met Zelda-games heeft. Tijdens de Nintendo Direct eindigde Nintendo de presentatie met het nieuws dat de fantastische game een vervolg krijgt.

Zelda: Breath of the Wild 2 in de maak

Het was een klassiek gevalletje van ‘One More Thing’. Een aankondiging om het publiek mee achter te laten. De video was echt bedoeld als een teaser en het was niet helemaal duidelijk wat er precies gaande was. We zagen Link en wat ik denk Princess Zelda die zich in een donkere grot bevinden. Vanuit daar komen ze een groot kwaad tegen, dat waarschijnlijk weer bestreden moet worden. Bekijk de video van Zelda Breath of the Wild 2 zelf hieronder.

Het gaat waarschijnlijk een hele tijd duren voordat we daadwerkelijk met de game aan de slag kunnen, maar het feit dat de beste game die je op dit moment op de Nintendo Switch kunt halen een vervolg krijgt, dat is wat mij betreft goed nieuws. Het gebeurt niet heel erg vaak dat een game uit de serie een echt vervolg krijgt. Je zou Majora’s Mask kunnen zien als een vervolg op Ocarnia of Time, maar die games waren qua stijl wel heel anders.

Deze Zelda Breath of the Wild 2, laten we de de game voor het game maar zo noemen, komt wel wat donkerder over. Misschien dat dat ook wel past bij een nieuw avontuur. Hopelijk gaat Nintendo snel meer laten zien en vertellen over de game.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zelda: Breath of the Wild krijgt een vervolg
Sluiten