Zelf getest: Creëer je eigen muismat bij Razer

Er komt veel kijken bij een goede pc-gaming setup. Natuurlijk, de basis is een sterke pc en een goed scherm om je games op te beleven. Maar je wilt dan ook de juiste accessoires. Een toetsenbord, een muis en headset. Allemaal belangrijke elementen. Toch kun je het dan nog iets bonter maken met zoiets als een goede muismat. En wanneer je een beetje creatief bent, dan geeft Razer je nu de mogelijkheid om die zelf in elkaar te flansen.

De Razer Muismat

Op een speciale website, welke je hier vindt, heb je als eerste de keuze welke grootte je wilt hebben. Ikzelf ben daarbij voor de grootste optie gegaan, die over mijn hele bureau valt. Op die manier heb ik zowel mijn toetsenbord als mijn muis rusten op het zachte materiaal. Hierdoor heb ik nu mooi een compleet geheel, in plaats van dat verschillende elementen naast elkaar vielen. Zeker bij mijn oude setup was het wel eens het geval dat mijn toetsenbord leunde op mijn muismat, waardoor het geheel wat scheef stond. Dat probleem is nu mooi weg.

Razer Musimat
De Razer Musimat zoals ik die op de website heb gemaakt (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

De muismat zelf is van mooi materiaal en voelt stevig aan. Het duurde ongeveer een week of twee nadat ik de muismat had gemaakt dat ik hem binnen kreeg, wat niet heel erg slecht is als je bedenkt dat ik hem zelf helemaal in elkaar had gezet. Het is dus echt een uniek exemplaar dat je in huis haalt, dus wat dat betreft is het niet heel erg lang.

Goed, het eindresultaat is dus top, ondanks dat mijn vaardigheden om dingen in elkaar te zetten wat matig is. Maar als je een beetje creatief bent, dan kun je echt prachtige dingen maken. Op de website van Razer heb ik daar al een paar toffe voorbeelden van gezien. Maar als ik heel eerlijk ben: ik accepteer mijn creatieve beperkingen. En zelfs daarmee ben ik erg tevreden over het eindresultaat. Het materiaal is dik in orde, voelt fijn aan en werkt een stuk beter. Het is dus een fijne toevoeging aan mijn bureau. En het feit dat het wat vrolijk is, maakt het geheel wat mij betreft nog net wat beter.

En zo kwam hij thuis aan (Afbeelding: Jelle van Es / WANT)

Kortom, de mogelijkheid om je eigen muismat te maken van Razer is dus voornamelijk interessant voor de creatievelingen onder ons. Maar zelfs als je dat niet bent, dan kun je voor een nette prijs een flinke upgrade voor je bureau creëren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Zelf getest: Creëer je eigen muismat bij Razer
Sluiten