Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 30 mei 2018

Ontsnap aan het drukke leven met de Zen Float Tank

Wie in het dagelijkse leven constant het gevoel heeft dat hij of zij het gruwelijk druk heeft, doet er goed aan om daar aan te ontsnappen. Denk daarbij aan een fijne vakantie in de natuur, waarbij je een week je telefoon helemaal uitzet en geen gebruik maakt van een laptop. Het grote probleem daarvan is alleen dat wanneer je terug bent, je een berg aan werk moet inhalen en dan begint alles weer helemaal opnieuw. Je doet er dan ook verstandiger aan om een kleinere break te pakken. Wellicht dat de Zen Float Tank beter in jouw straatje past.

Helemaal tot rust komen met de Zen Float Tank

De Zen Float Tank heeft op dit moment een project op Kickstarter lopen, waarbij de mensen achter het project al ruim 200.000 euro hebben opgehaald en daarmee hun doel van 170.000 euro ruim hebben gehaald. En dat met nog een dag of 18 te gaan.

Maar wat is de Zen Float Tank? In principe is het een tent die je opzet en die volledig donker is. Deze laat je vervolgens vollopen met water op lichaamstemperatuur en voorzie je vervolgens van een flinke hoeveelheid zout. Op die manier kun je in het donker drijven. Omdat je je niet inspant en niks ziet en hoort, ben je even helemaal bij je zelf. Vanuit die positie kun je voor jezelf alles eens rustig op een rijtje zetten en bedenken hoe jij nu in het leven staat en wat er beter moet gaan om het ultieme geluk te bereiken.

Zen Float Tank

Het enige nadeel? Het is nogal een investering. De goedkoopste versie die je nu op Kickstarter kunt scoren is 2.479 euro en dat is nogal een investering. En dan heb je nog geen zout die je in het water moet gooien. Dus dat komt er nog eens bij. Kortom, het is een relax tent voor een hoge prijs. Maar ja, wat is jouw interne rust waard?

Meer Kickstarter-projecten zien? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Ontsnap aan het drukke leven met de Zen Float Tank
Sluiten