ZeroTie zijn dé sneakers die jou op je brakke dag gaan redden

Waarschijnlijk heb je in groep 1 of 2 van de basisschool een van je eerste diploma behaald: het veterstrikdiploma. Dit was destijds een hele prestatie. Naarmate de jaren verstrijken lijkt men weer afstand te willen doen van deze skill; er worden namelijk schoenen op de markt gebracht die je niet zelf hoeft te strikken. Daar zijn de ZeroTie shoes er een van.

ZeroTie maakt het makkelijk voor je

Sommige mensen kunnen nog steeds niet goed veters strikken en zoeken naar alternatieven voor veters, anderen zijn gewoon op zoek naar een toffe gadget aan hun voet. Beide groepen hebben wat aan de ZeroTie schoenen. Het schoenmerk heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht waarvan je de veters niet hoeft aan te raken als je ze strakker wilt doen.

Het bedrijf achter ZeroTie heeft alles waterdicht afgesloten met een patent op de bijzondere techniek achter deze schoen (al is dat nooit zo waterdicht als het lijkt). Dankzij het systeem in de schoen is het mogelijk om de veters handsfree strakker te doen. Deze schoenen zijn dus i-de-aal voor brakke dagen waarop je geen zin hebt om voorover te buigen om je veters te strikken. Je kunt veilig rechtop blijven staan.

ZeroTie
Afbeelding via The Gadgeteer

ZeroEffort

Hoe het werkt? De schoen maakt gebruik van het gewicht van je been en een kleine beweging van de voet om aanpassingen te doen aan de schoen. Het systeem is in de hak van de schoen ingebouwd. Ook je schoenen uit doen gaat gemakkelijk; druk met de punt van je schoen op de knop op de hak van de andere schoen, en de veters gaan weer los.

ZeroTie
Afbeelding via The Gadgeteer

ZeroStyle

Eerlijk, dit klinkt best wel nice. Een handig staaltje techniek ingebouwd in een schoen. Wat minder nice is, zijn de looks van de schoen. Over smaak valt niet te twisten, maar ondanks dat er veel verschillende modellen tussen zitten hebben wij er geen weten te vinden die we willen dragen. De ZeroTie schoenen zijn echter ideaal voor oudere mensen die moeite hebben met bukken of voor anderen met rugklachten. Ze zijn te koop vanaf 83 euro. Doe ons deze exclusieve Sonic sneakers van Puma maar..

Reageer op artikel:
ZeroTie zijn dé sneakers die jou op je brakke dag gaan redden
Sluiten