Barry Kraakman
Barry Kraakman Duurzaamheid 27 jun 2018

De tropische dagen zijn aangebroken: dé 6 must-have zomergadgets

Met het weer van de afgelopen dagen is het zonde om de dagen binnenshuis door te brengen. Om het buitenleven met deze zomerse temperaturen nóg aangenamer te maken, hebben wij zes must-have zomergadgets geselecteerd.

1. Bestuurbaar dienblad

Het opstaan om een drankje te halen gaat natuurlijk moeilijk wanneer je heerlijk in ‘t zonnetje ligt. Dit bestuurbare dienblad helpt jou een handje. Zelfs bezorgen aan de opblaasbare mat in het midden van ‘t zwembad is geen probleem aangezien het dienblad een echte amfibie is; hij kan zowel land als water doorkruizen. Het blad biedt ruimte voor vier drankjes en beschikt daarnaast over een waterpistool. Handig!

2. Smartphone-oplader

Het wil nog wel eens voorkomen dat de smartphone het minder lang volhoudt dan jij. Het meenemen van een externe accu om de smartphone een juice boost te geven is daarom geen gek idee. Zeker niet als je deze XD Window Solar Charger meeneemt; de ingebouwde accu is dankzij het zonnepaneeltje via de zon op te laden. Handig dus voor gebruik op het strand. Als je ‘m thuis al wilt opladen, kan-ie met zuignappen aan het raam worden bevestigd zodat-ie altijd zonlicht opvangt. Smart!

3. Strandstoelen: de ideale zomergadgets

Een dagje op ‘t strand doorbrengen is geen straf. Behoefte om eens lekker te zitten, maar geen zin om een complete stoel mee te sjouwen? Dan is deze ‘stoel’ wat voor jou. De Beach Thingy Instant Beach Sand Chair heeft een indrukwekkende naam, maar is (gelukkig) ontzettend simpel in gebruik. Steek de rugleuning in ‘t zand en voilà!

4. Wijnkoeler

Bij een frisse salade aan ‘t einde van een warme dag mag een glas wijn niet ontbreken. Om te voorkomen dat de wijn lauw wordt voor-ie je mond bereikt, zijn er prachtige glazen die zowel witte als rode wijn koud houden. Zin in witte wijn? Zorg dan dat het glas uit de vriezer komt. Aangezien rode wijn warmer wordt gedronken dan de witte variant is het glas uit de koelkast hiervoor voldoende.

5. Podillow

Dit kussen is voor iedereen die z’n dagen liggend in ‘t zonnetje opvult. De ideale hoofdsteun voor alle ligstanden. Om ‘t af te maken heeft de Podillow ook nog een opbergvak onder het zachte gedeelte. Handig dus, als je het hele dag in park wilt doorbrengen.

6. Shot-glazen van ijs

Kan jij niet slapen omdat het te warm is, en heb je zin om de hele nacht door te gaan? Dan zijn deze shotglazen wel wat voor jou. Nouja, shot-ijs waarin de drank kan; ze bestaan namelijk volledig uit ijs. Als een ijsklontje vul je de houder met water en stop je deze in de vriezer. Wanneer-ie helemaal is bevroren, heeft het ijsklontje de vorm van een klein glas. Gegarandeerd ijskoude drankjes dus. Vernuftig!

Sta jij al de hele week te barbecueën? Check dan deze tien gadgets die het grillen leuker maken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De tropische dagen zijn aangebroken: dé 6 must-have zomergadgets
Sluiten