Daniel Koster
Daniel Koster 30 okt 2015

Zet met Momentary Ink een nagenoeg echte doch tijdelijke tatoeage

Het zetten van een tatoeage is een vrij ingrijpende gebeurtenis waar je niet al te makkelijk over na moet denken. Gelukkig doen velen dat ook niet. Echter is er wel een probleem. Waar je namelijk een testrit kunt maken in een auto voordat je ‘m koopt is dit wat lastiger met een tatoeage. Nu kun je een tatoeëerder met watervaste stift iets op je lichaam laten tekenen, maar dat is toch niet hetzelfde. Momentary Ink is een betere optie!

Een tijdelijke tatoeage zetten

Je hebt weinig opties om je tatoeage uit te proberen. Plakplaatjes zijn zeker niet hetzelfde en ook watervaste stift komt niet echt in de buurt. Vandaar dat het idee van Momentary Ink zo slim is. Het principe werkt simpel. Je laat een ontwerp maken van je tatoeage en uploadt deze op de website. Het bedrijf maakt daar vervolgens een tatoeage van welke eruit ziet en voelt als een echt exemplaar. En ben jij nog niet zeker van hetgeen dat je wilt en opzoek naar iemand die je kan helpen met een ontwerp, dan kun je een artiest van de website aan het werk zetten. Die helpt je namelijk in dat geval een handje.

Net echt

De tatoeages zijn net echt. Ze zijn door middel van een stuk of vijftig producten tot stand gebracht en komen daardoor niet nep over, zoals de welbekende plakplaatjes dat wel doen. De tatoeages gaan tussen de drie en tien dagen mee. De kosten vind je hier, welke op basis van de grootte van je tatoeage zijn gebaseerd. Een kleine uitvoering kost bijvoorbeeld bijna veertien euro.

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zet met Momentary Ink een nagenoeg echte doch tijdelijke tatoeage
Sluiten