Zion staat op de cover van de next-gen versie van NBA 2K21

Het is voor de makers van de NBA 2K-serie altijd belangrijk wie er op de cover staat van de game. Gisteren werd bekend dat Damian Lillard op de cover staat van de current-gen versie van NBA 2K21.

Toen werd al duidelijk dat er voor de next-gen versie, de NBA 2K21-versie die op de PlayStation 5 en Xbox Series X verschijnt, een andere atleet op de cover zou hebben. En die eer is weggelegd aan Zion Williamson.

Zion Williamson op de NBA 2K21 next-gen cover

Zion Williamson is een rookie die uitkomt voor de New Orleans Pelicans. Hij was een grote sensatie in de College-scene en kwam met hoge verwachtingen naar de NBA. Helaas raakte hij snel geblesseerd en heeft hij eigenlijk de laatste weken van de NBA-competitie kunnen spelen, totdat corona de competitie stillegde. Nu keert hij 31 juli terug in de herstart en is het te hopen dat hij de dingen laat zien die hem bij de college-competitie groot maakte. Dat zorgde er voor dat hij als hoogste speler werd gedraft vorig jaar. Williamson, die eigenlijk beter bekend staat als Zion, is een Power Forward die zeer krachtig is en heerlijk kan dunken.

Zion wordt gezien als de toekomst van de NBA, en het is te hopen dat we in het restant van het seizoen nog wat van zijn kwaliteiten gaan zien. Doordat de next-gen versie van NBA 2K21 een andere atleet gaat krijgen, is het wel de vraag of dit een game gaat zijn die een gratis upgrade krijgt. Dat is iets wat bij andere sportgames wel het geval is. Maar bij de vorige game die op twee consoles uitkwam, NBA 2K14, waren beide versies qua inhoud behoorlijk anders, waardoor het voelde als twee losse games. De grote vraag is natuurlijk of dat voor deze versie ook gaat gebeuren. Dat horen we hopelijk morgen. Dan wordt de laatste cover getoond.

Reageer op artikel:
Zion staat op de cover van de next-gen versie van NBA 2K21
Sluiten