Rutger Houweling
Rutger Houweling Digital 2 mei 2014

Zo download je YouTube-video’s in enkele seconden

Het is duidelijk dat YouTube de wereld heeft veranderd. Video’s spelen ondertussen zo’n belangrijke rol in ons leven en verdienen mensen veel geld met YouTube. Of zijn mensen juist door YouTube beroemd geworden waardoor ze nu een carrière hebben opgebouwd waar je u tegen zegt. Er zijn zelfs katten die dankzij YouTube rondlopen als miljonair. Denk aan Grumpy Cat. De YouTube-database is dan ook gigantisch en wij snappen dat er best een aantal video’s tussen zitten dat jij graag op je computer wilt hebben om later terug te bekijken zonder dat er vervelende advertenties worden getoond. Of om video’s van YouTube te halen en ze vervolgens op Facebook kunt zetten zodat jij kunt shinen met de credits. Goed nieuws, dit kan namelijk erg gemakkelijk.

[RELATED_ARTICLE article_id=”61686″]

Op internet zijn een aantal diensten te vinden die gebruikers in staat brengen om YouTube-video’s eenvoudig te downloaden, maar we willen er graag één toelichten. Hiermee kun je namelijk ook Vimeo-video’s, Facebook-video’s en zelfs SoundCloud-bestanden binnen enkele seconden downloaden. Maak kennis met SaveFrom.net. De naam van de url zegt het eigenlijk al.

 
Op SaveFrom.net plak je een link van bijvoorbeeld een YouTube-video en klik je op de download-knop. De video wordt vervolgens direct gedownload. Je kunt ook gebruik maken van de SaveFrom-plugin waardoor er een speciale download-knop op het platform wordt getoond. Bij een YouTube-video krijg je dan al direct de mogelijkheid om via de button de video te downloaden. Handig dus check it out!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo download je YouTube-video’s in enkele seconden
Sluiten