Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Films & Series 12 augustus 2020

‘Zo heet de nieuwe Spider-Man-film en dit is de release-datum’

Spider-Man is een van de meest succesvolle superheldentitels die op het witte doek verschijnt. Geen wonder dat er snel een nieuwe komt.

Sony is de afgelopen jaren flink bezig geweest met Spider-Man. Natuurlijk zijn er de afgelopen jaren twee films gemaakt met Tom Holland in de rol van de superheld, kwam de goed ontvangen animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse en kwam er een game van de superheld uit op PlayStation. Sony lijkt echter niet stil te zitten. Zo is er al een nieuwe game aangekondigd voor de PlayStation 5 en lijkt er in 2022 een tweede deel van Into The Spider-Verse te komen.

Nog meer Spider-Man

Daar lijkt het niet mee op te houden. Ook zit er gewoon weer een nieuwe Spider-Men-film aan te komen met Tom Holland. De naam van deze film lijkt al gelekt te zijn en heeft veel overeenkomsten met de vorige twee producties. De vorige films heetten natuurlijk Homecoming en Far From Home. De derde zet de traditie voort. Volgens zowel Esquire als Maxim gaat de nieuwe film Spider-Man: Homesick heten. Ook lijkt de releasedatum al bekend. Oorspronkelijk stond de film gepland op 16 juli 2021, maar dat is door de coronacrisis vertraagt. De nieuwe lanceringsdatum is 17 december 2021. Sony komt zelf eerst nog met een andere Marvel-film. Spider-Man-schurk Venom krijgt een tweede film op 25 juni 2021.

Voor andere Marvel-titels zullen we ook nog een tijdje moeten wachten. De eerste die op de planning staat is Black Widow. Oorspronkelijk stond deze gepland op 1 mei van 2020 maar deze is door de coronacrisis verschoven tot 6 november. Vervolgens komen The Eternals op 12 februari 2021, Shang-Chi op 7 mei 2021, Thor op 11 februari 2022, Doctor Strange op 25 maart 2022 en Black Panther op 6 mei 2022.

Nog genoeg andere opties

Wil je jezelf in de tussentijd vermaken met superhelden, dan zijn er nog genoeg andere opties. Zo komt de superheldenfilm The New Mutants op 28 augustus naar de bioscopen. Wil je binnen blijven? Dan is er ook genoeg keuze. Natuurlijk is het tweede seizoen van The Umbrella Academy nog niet zo lang op Netflix en komt Amazon Prime Video op 4 september van dit jaar met het tweede seizoen van The Boys.

Natuurlijk kun je ook uitkijken naar de Marvel-series die op Disney+ verschijnen. Zo komen The Falcon and The Winter Soldier en Wandavision naar het platform. Wanneer precies is onbekend, maar mogelijk dit najaar al. Beide series maken deel uit van Phase Four van het Marvel Cinematic Universe.

Reageer op artikel:
‘Zo heet de nieuwe Spider-Man-film en dit is de release-datum’
Sluiten