Zo richt je op de beste manier een Apple werkplek in

Om als bedrijf de ideale werkplek te creëren, is minder eenvoudig dan je denkt. Je bent er niet met alleen het neerzetten van een MacBook op een bureautje. MediaMarkt heeft nu de ideale service om te komen tot de perfecte werkplek.

Werken met Ap​ple-producten is prettig, maar wat zijn nou de beste devices voor je personeel? Wil je MacBooks, of juist iPads of Mac-mini’s? Bij MediaMarkt vind je op al je vragen antwoorden.

Persoonlijke accountmanagers

De hulp die MediaMarkt biedt gaat ver. De elektronicawinkel heeft zelfs speciale persoonlijke accountmanagers in het leven geroepen die helpen om de beste oplossing te vinden voor ieder bedrijf. Die accountmanagers geven deskundig advies en vertellen alles over de voordelen van de Ap​ple​-producten en de bijbehorende diensten. Bovendien zorgt MediaMarkt ervoor dat alles startklaar wordt afgeleverd.

Advies op maat

MediaMarkt is Ap​p​​le Authorised Reseller en heeft daardoor de nodige kennis in huis over Ap​ple​-producten. En om de beste hard- en softwareoplossingen voor bedrijven te vinden, verdiepen de persoonlijke accountmanagers zich in de situatie van het bedrijf en komen uiteindelijk met een advies op maat. Dat kan een leaseconstructie zijn, of een directe aankoop.

Hoe dan ook, een bedrijf dat Ap​ple​-producten aanschaft bij MediaMarkt profiteert van heel wat voordelen. Zo zijn er de standaard twee jaar garantie op Ap​ple​-producten, de mogelijkheid om deze garantie uit te breiden en kun je oude MacBooks, iPads en iPhones inruilen.

Hulpteam

Daarnaast zit er altijd een team van deskundigen, onderdeel uitmakend van het Ap​ple​ Protection Plan voor Mac, klaar voor het beantwoorden van hulpvragen. Op deze manier ontvangen bedrijven wereldwijd tot drie jaar lang deskundige ondersteuning voor de Mac Pro, iMac en MacBook. Ook worden kosten van reparaties, als gevolg van mechanische of elektrische fouten, door Ap​​ple gedekt.

Voor bedrijven die veel thuiswerkers hebben, zijn overigens de Airpods Pro een aanrader. Deze noise-cancelling oordopjes zorgen ervoor dat iedereen op prettige wijze ongestoord kan werken.

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Zo richt je op de beste manier een Apple werkplek in
Sluiten