Daniel Koster
Daniel Koster Rides 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Zo scheurt Max Verstappen thuis op zijn racesimulator

Max Verstappen heeft zich binnen een jaar tot publiekslieveling weten te promoveren. Dat komt door het talent waarover ‘ie beschikt. Maar dat niet alleen. Hij heeft namelijk het lef om dit talent te combineren met risicovolle inhaalmanoeuvres. Dit resulteerde een paar weken geleden in het grootste succes uit zijn carrière: het winnen van een Grand Prix. Heel Nederland was trots op onze Max, dat kleine, jonge ventje dat altijd staat te lachen. Nou ja, bijna altijd dan. Want als ‘ie achter zijn racesimulator zit is het één en al concentratie.

Max Verstappen achter zijn racesimulator

Wanneer Max Verstappen achter zijn racesimulator zit zie je aan hem dat er niets anders in de wereld telt dan dat spelletje. Met volledige concentratie scheurt hij door de simulatie heen. Wat gaat dat verschrikkelijk hard zeg. En dan moet je je eens voorstellen dat ‘ie het nu ‘gewoon’ achter een simulator doet. Op zijn sokken. Een letterlijk held op sokken dus, die Max. Normaliter doet de beste jongen dit uiteraard in zijn Formule 1 bolide. Dat vinden wij onvoorstelbaar, want wat gaat dit hard zeg. Goed, ben jij benieuwd het het eruitziet als Max Verstappen in een Formule 1 wagen zit? Dit is je kans:

Wat een snelheid zeg! Heb jij nu een kind om je heen dat net zoals Max Verstappen wil worden? Dan is deze slimme kart wellicht een goede investering. In deze slimme kart kan je kind namelijk op een veilige manier rondrijden. WANT!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zo scheurt Max Verstappen thuis op zijn racesimulator
Sluiten