Jelle van Es
Jelle van Es Tech 28 jun 2019

Zo ziet de Samsung Galaxy Note 10+ er uit

Het is tegenwoordig min of meer traditie dat er voor de onthulling van een nieuwe smartphone al zoveel uitlekt, dat we eigenlijk al weten wat er gaande is. Dat lijkt nu ook het geval te zijn met de Samsung Galaxy Note 10+, welke eerdaags onthuld moet worden. Deze keer komt het lek bij het relatief kleine Twitter-account TechTalkTV vandaan. Zij stellen dat de eerste beelden zijn van de Samsung Galaxy Note 10+.

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 10+

Uiteraard moeten we dit soort berichten altijd met een korreltje zout nemen en zijn er in het verleden meerdere partijen geweest die claimen dat zij een nieuwe smartphone hebben bemachtigd. Toch lijkt het device zoals het getoond wordt over te komen met de eerdere geruchten. Zo lijkt het er op dat de Samsung Galaxy Note 10+ beschikt over een gecentreerde selfie camera, maar wel één die kleiner lijkt dan die van de Galaxy S10. Tegelijkertijd is het ook wel duidelijk dat er aan de achterkant een quad-camera zit, die overeenkomen met de eerdere renders die zijn verschenen.

Buiten dat is het wel lastig om er iets zinnigs over te zeggen. De foto’s zijn namelijk wel erg slecht genomen. Zo slecht zelfs dat het vandaag de dag eigenlijk een prestatie is met de huidige smartphone camera’s om zulke slechte foto’s te nemen. Dat geeft mij dan weer het gevoel dat het fake is. Toch zijn er websites, zoals PhoneArena, die schrijven dat de bron te vertrouwen is, dus daar moeten we maar op vertrouwen. De kans is echter wel groot dat de Samsung Galaxy Note 10+ binnenkort officieel uit de doeken wordt gedaan. Wil je meer lezen over smartphones? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zo ziet de Samsung Galaxy Note 10+ er uit
Sluiten