Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 apr 2019

Zo ziet Mortal Kombat 11 er op de Nintendo Switch uit

Volgende week is het zover. Dan ligt Mortal Kombat 11 in de winkel en kun je alleen of samen met vrienden helemaal losgaan. In de aanloop naar de release heeft de uitgever enorm veel trailers vrijgegeven, waardoor je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zit. We hebben ze niet allemaal meegenomen, anders hadden we elke dag wel iets kunnen schrijven over Mortal Kombat 11. Vandaag hebben we echter weer iets dat echt de moeite waard is: de eerste beelden van de game op de Nintendo Switch.

Mortal Kombat 11 op de Nintendo Switch

Want tot nu toe zijn de beelden die we van de game hebben gezien gebaseerd op de versie die verschijnt op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Die platformen zijn uiteraard krachtiger dan de Nintendo Switch en daarom was het even de vraag hoe de game er op de spelcomputer van Nintendo er uit zou komen te zien. De onderstaande trailer geeft een aardig beeld, hoewel we ons nog wel afvragen in hoeverre het anders zal gaan zijn als je de game daadwerkelijk zelf speelt.

Naast de gameplay van de Nintendo Switch kon de ontwikkelaar het niet laten om alsnog een nieuwe ‘gewone’ trailer vrij te geven. Deze keer staat Shao Kahn centraal en zien we hoe deze oude eindbaas er met zijn hamer flink op los rost. Uiteraard zien we daarbij ook zijn finishing move, die behoorlijk luguber is. Maar dat is de game sowieso wel.

Het moet heel gek gaan lopen als dit niet één van de gruwelijkste games, letterlijk dan, ooit wordt. Zoals gezegd hoeven we er niet heel lang op wachten. De game komt op 23 april uit en verschijnt dan op de Nintendo Switch, pc, Playstation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Zo ziet Mortal Kombat 11 er op de Nintendo Switch uit
Sluiten