Daniel Koster
Daniel Koster 19 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Zoeken naar de juiste moersleutel is verleden tijd met de verstelbare Aperture-moersleutel

De moersleutel is een onmisbaar stuk gereedschap. Waar de traditionele moersleutel een handig apparaat is om alledaagse problemen mee te verhelpen is-ie echter lang niet perfect. Ken je dat proces van het uitzoeken van de juiste moersleutel om die ene bout vast te draaien. Of dat de grote die je nodig hebt nou juist de sleutel is die je verloren bent. Dit soort issues zijn verleden tijd met de Aperture moersleutel.

Aperture moersleutel

De Aperture tilt de moersleutel naar een handiger, hoger niveau. Dit door een simpele, briljante innovatie. Je kunt de grote van de sleutel namelijk handmatig veranderen. Heb je bijvoorbeeld een bout van tien millimeter, dan verstel je de Aperture en draai je ‘m zo vast. Heb je echter daarnaast een moer zitten van vijftien millimeter, dan hoef je nu niet je gereedschapskist in te duiken en de lange zoektocht naar een andere moersleutel te initiëren. Je verstelt de Aperture binnen een mum van tijd en draait ook deze bout vast. Verder kent de Aperture nog een handig extraatje. Wanneer het donker is kun je met een druk op de knop een licht van de moersleutel laten afkomen. Wel zo ideaal dat je ziet waar je mee bezig bent.

Neem contact op

Wij vinden de Aperture een perfect voorbeeld van hoe design en technologie hand in hand gaan om het dagelijkse leven een stukje eenvoudiger te maken. Je kunt de Aperture en zijn ontwikkelaar vinden op Behance. Stuur de ontwerper een bericht als je fan bent van het design zodat je ‘m wellicht zelf kunt uitproberen!

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoeken naar de juiste moersleutel is verleden tijd met de verstelbare Aperture-moersleutel
Sluiten