Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 11 jan 2018

Anker onthult Zolo Model Zero: stijlvolle speaker met Google Assistant

CES 2018 is in volle gang. De grootste techbeurs ter wereld vindt elk jaar in Las Vegas plaats. Dit keer was Google volop aanwezig. Niet alleen lanceerde de zoekgigant zelf allerlei nieuwe producten. Ook andere fabrikanten kondigden nieuwe gadgets aan, in samenwerking met Google. 

Zolo Model Zero: speaker met Google Assistant

Dan hebben we het over Google Assistant. De slimme assistent van de techgigant kwam de afgelopen dagen keer op keer naar voren. Het hele punt van een smarthome is natuurlijk dat al je producten verbonden zijn. Google heeft daar nu flink op in gezet. Zo bespraken we eerder deze week de Smart Displays, die door verschillende grote techbedrijven worden uitgebracht. Allemaal met Google Assistant. En vergeet alle koptelefoons niet!

Anker Zolo Model Zero Speaker

Nu kunnen we weer een nieuwe gadget aan dat rijtje toevoegen. Maak kennis met de Model Zero, een speaker van Anker’s dochtermerk Zolo. Het gaat om een experimenteel model met een op zijn zachtst gezegd opvallend design. De ovalen uitsparing zorgt ervoor dat je de Model Zero makkelijk kunt optillen. Althans, er van uit gaande dat de gadget niet te zwaar is.

Weinig details

Je kunt de speaker dus aansturen met Google Assistant. Dat betekent dat je commando’s aan de Model Zero kunt geven. Denk aan het aanzetten van een bepaald album op Spotify, of het verlagen of verhogen van het muziekvolume. Daarnaast is de speaker daardoor ook verbonden met je andere gadgets. Zo kun je ook commando’s via je telefoon inspreken.

Anker Zolo Model Zero Speaker Anker Zolo Model Zero Speaker

De Zolo Model Zero komt in de herfst uit, en zal verkrijgbaar zijn in zwart en zilver, zwart en brons of wit en goud. Dat is op het moment van schrijven helaas alles wat we nu over de Model Zero weten. Anker heeft nog geen prijs vrijgegeven, en verder zijn de specificaties ook nog onbekend. Nog even geduld hebben dus! Check ondertussen hier alle andere onthullingen van CES 2018, waaronder de beste Bluetooth oordopjes!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Anker onthult Zolo Model Zero: stijlvolle speaker met Google Assistant
Sluiten