Bekijk de brute Red Band trailer voor Zombieland: Double Tap

Hoeveel spin-offs van The Walking Dead er ook mogen komen, de kans is klein dat er ooit een zombie-project verschijnt dat zo leuk is als Zombieland. Dit komt met name door de geniale cast, die topacteurs bevat als Woody Harrelson en Emma Stone.

In navolging van de trailer die in juli al verscheen is er nu ook een zogeheten ”Red Band” uitgebracht. Dit houdt vaak in dat er net wat meer bloed en geweld inzit dan een reguliere trailer. Of dat in dit geval ook zo is mag je hieronder zelf ontdekken.

Double Tap – wat kun je verwachten

In het langverwachte vervolg op Zombieland zien we eindelijk hoe het verder gaat met Columbus, Little Rock, Wichita en Tallahassee – de vier personages die in de eerste film noodgedwongen met elkaar op moesten trekken om de zombieuitbraak te kunnen overleven.

Dit keer blijken de zombies echter sterker en slimmer geworden te zijn. Ook komen ze in contact met andere overlevenden, wat blijkbaar ook niet altijd even goed verloopt. Al maken dit soort zaken de film natuurlijk wel interessanter om naar te kijken.

Zombieland
Zombieland: Double Tap | Bron: Sony Pictures Releasing

Uiteraard zullen zowel Woody Harrelson, Jesse Eisenberg als Abigail Breslin en Emma Stone hun rollen voor deze sequel weer oppakken. Ook zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Rosario Dawson en Zoey Deutch.

Zombieland: Double Tap zal vanaf 21 november in de bioscoop te zien zijn. Of de film later ook nog op Netflix, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst verschijnt is echter nog even afwachten.

Zombieland op Netflix

Mocht jij het eerste deel nog eens willen zien, dan is Netflix je vriend. Onlangs publiceerde we overigens nog een lijstje met 10 goede Netflix komedies, waar Zombieland uiteraard ook tussen stond.

Meer van dit soort lijstjes en ander film-gerelateerd nieuws is te vinden in ons films en serie overzicht.

Reageer op artikel:
Bekijk de brute Red Band trailer voor Zombieland: Double Tap
Sluiten