Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 jul 2018

Verse beelden van de Zombiemodus Call of Duty Black Ops 4

Eén van de grootste games van dit najaar is zonder twijfel Call of Duty Black Ops 4. De game komt op 12 oktober uit en doet dit jaar het iets anders dan de voorgaande jaren. Zo ontbreekt de traditionele singleplayercampagne. In plaats daarvan krijgen we straks de Blackout-modus. Dat is een Battle Royale-modus. Denk daarbij maar aan dingen als Fortnite om een beetje een idee te krijgen. Maar die modus moet nog onthuld worden. Wat we wel weten is dat de game een zombiemodus en een multiplayermodus krijgt. Van die beiden hebben we al het één en ander gezien. En van die zombiemodus hebben we nu een gloednieuwe trailer.

Call of Duty Black Ops 4 zombiemodus

De zombiemodus van Call of Duty Black Ops 4 gaat uitgebreider worden dan in de voorgaande games. Zo lanceert de modus met drie verschillende avonturen. Zo reis je af nar een setting van het Oude Rome om daar op zombies te jagen en doe je hetzelfde op de Titanic op het moment dat die aan het zinken is.

In de ruim drie minuten durende trailer zien we verschillende nieuwe elementen. Zo maken we nader kennis met het personage Scarlett Rhodes, die haar vader zoekt. Daarvoor neemt ze het met haar drie metgezellen op tegen waves aan zombievijanden. Daarbij zien we ook een aantal nieuwe soorten vijanden. Denk bijvoorbeeld maar aan een heuse zombietijger. Fijn om daar straks door opgegeten te worden.

Call of Duty Black Ops 4 kopen

Mocht je naast de zombiemodus ook zin hebben in de multiplayermodus, dan kun je de game pre-orderen. Op die manier ben je verzekerd van toegang tot de beta, die begin augustus gaat beginnen op de PlayStation 4. Een week daarna is die beta ook beschikbaar op de Xbox One en de pc. Als je wilt weten wat onze ervaringen met de game zijn, dan kun je hier onze preview lezen.

Reageer op artikel:
Verse beelden van de Zombiemodus Call of Duty Black Ops 4
Sluiten