Jelle van Es
Jelle van Es Games 5 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Zombiemodus verdwijnt in Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile is op dit moment nog altijd één van de populairste games op de smartphone. Vorig jaar kwam de game uit en werd hij gelijk goed ontvangen. Er gaat nu echter een grote aanpassing worden doorgevoerd.

De zombiemodus die in Call of Duty: Mobile zit wordt er namelijk uitgehaald. Dit gaat op 25 maart gebeuren. Tot die tijd kun je er dus nog mee los gaan, maar daarna is het helemaal klaar er mee.

Zombiemodus verdwijnt in Call of Duty: Mobile

Overigens is dit iets wat we al een tijdje wisten. Althans, vanaf het begin af aan heeft de ontwikkelaar van Call of Duty: Mobile laten weten dat de zombiemodus in de game een tijdelijke modus was en er uiteindelijk uitgehaald zou gaan worden. Je moest het dan ook meer zien als een extraatje om mee los te gaan. Je hebt dus nog nog een paar weken om er mee los te gaan en daarna verdwijnt hij.

Call of Duty: Mobile zombies
De zombiemodus van Call of Duty: Mobile (Afbeelding: Activision)

Het zou overigens wel kunnen dat hij daarna nog een keer terugkomt. De belangrijkste reden waarom de modus nu wordt weggehaald, is omdat de ontwikkelaar niet tevreden is over de kwaliteit van de modus. Het zou kunnen dat de ontwikkelaar teruggaat naar de tekentafel en uiteindelijk over een tijdje met een goedwerkende zombiemodus voor Call of Duty: Mobile komt. Tot die tijd moet je het dus doen met de andere modi in de game. Deze zijn op zich ook wel de redenen om de game daadwerkelijk te spelen. Met name de multiplayermodus van de game is erg goed. Het maken van kills is behoorlijk makkelijk en je hebt de mogelijkheid om los te gaan op de vele klassieke maps die in de game beschikbaar zijn. Heb je hem nog niet gespeeld? Probeer het dan eens zeker, want de game is gratis. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zombiemodus verdwijnt in Call of Duty: Mobile
Sluiten