Jelle van Es
Jelle van Es Games 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zombies veroveren gebied in Call of Duty: Warzone

Wanneer je een liefhebber bent van Call of Duty: Warzone, dan zul je wel gemerkt hebben dat er steeds meer zombies zijn te vinden op de populaire map. Het begon met een schip dat gestrand was, maar inmiddels hebben de zombies ook de gevangenis bereikt.

Dat heeft de ontwikkelaar van Call of Duty: Warzone op de officiële website laten weten. Daaruit blijkt dus dat de Zordaya Prison Complex een nieuwe plek is waar je kunt gaan jagen op zombies. Dat is gevaarlijk, maar levert ook voordelen op.

Meer zombies in Call of Duty: Warzone

Wanneer je in de buurt komt van een zombie hotspot, dan kun je daar een evenement activeren. Vervolgens moet je zo’n veertig verschillende zombies afknallen, terwijl andere spelers ook het vuur kunnen open op hen. En natuurlijk op jou. Wanneer het je lukt om in leven te blijven en de zombies af te knallen, dan krijg je een keycard. Deze kun je weer gebruiken om ergens binnen te komen en op die manier dikke loot te scoren. Maar dan ben je wel weer even verder. Naast de verwijzing op de website, hebben we ook de onderstaande tweet die laat zien waar de zombies in Call of Duty: Warzone zijn opgedoken.