Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Jaag deze zomer op Nazi’s in Wolfenstein: Youngblood

De Wolfenstein-reeks kun je zien als de langstlopende shooterserie op het gebied van gaming. Wolfenstein 3D wordt gezien als de grondlegger van de moderne FPS. De gamereeks heeft ook wat titels gehad die minder waren, maar sinds de gamereeks onder is gebracht bij Bethesda, gaat het weer goed met de reeks. Dit jaar krijgen we met Wolfenstein: Youngblood een leuk tussendoortje. Tijdens de E3 kregen we een gloednieuwe te zien van de game.

Jagen op Nazi’s in Parijs in Wolfenstein: Youngblood

In Wolfenstein: Youngblood reis je af naar Parijs. Daarbij kruip je een keertje niet in de rol van BJ Blazkowicz. In een alternatief verleden van de jaren tachtig wordt hij vermist. Het is aan zijn dochters om hem te vinden. Jess en Soph staan bekend als de Terror Twins en deinzen niet terug voor een beetje actie. Gewapend met hetzelfde soort Power Armor als hun vader gaan ze op zoek naar de vijand en knallen ze er flink op los, zoals we in de onderstaande trailer kunnen zien.

Wat nieuw is in Wolfenstein: Youngblood is dat je de game samen kunt gaan spelen. Coöperatief Nazi’s afknallen dat klinkt top en de bovenstaande trailer geeft een goed voorbeeld van die heerlijke actie. Heb je al besloten met wie je de game gaat spelen? Dan kun je de Deluxe Edition van de game koopt, dan krijg je een Buddy Pass, die je aan een vriend of vriendin kunt spelen om op die manier samen te gaan spelen.

Heel erg lang hoeven we overigens niet op de game te wachten. Op 26 juli komt de game namelijk al uit, wat iets meer dan een maand van ons verwijderd is. Wolfenstein: Youngblood is dan beschikbaar voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Jaag deze zomer op Nazi’s in Wolfenstein: Youngblood
Sluiten