Daniel Koster
Daniel Koster 28 mei 2016

Zon, zee, strand: de mooiste Airbnb strandhuizen die pal aan de zee staan

Dacht je heel even dat we ‘zon, zuipen, ziekenhuis’ bedoelden. Dacht het niet. Bij WANT gaan we namelijk louter voor kwaliteit. Vandaar dat we een aantal pareltjes van Airbnb voor je hebben geselecteerd. Dat deden we eerder al voor de ultieme Airbnb slaapverblijven over de gehele wereld heen. Nu zijn we ietwat specifieker. We hebben dé Airbnb strandhuizen voor je geselecteerd. Je krijgt ze nu voorgeschoteld. Bon appetit!

Qua Airbnb strandhuizen wordt het bijna niet prachtiger dan dit

Het Mexicaanse ‘Playa del Carmen’ is al een geweldige plek om te vertoeven. Als je dan ook nog pal aan het strand in een chique verblijf zit is het totaalplaatje compleet. Mocht je geen zin hebben in het zoute water, dan kun je altijd nog in het zwembad vertoeven. Wauw!

Deze moderne strandwoning laat niets te wensen over

Enkel aan het strand overnachten is natuurlijk niet genoeg. Je wilt namelijk ook in een prachtig verblijf overnachten. Mooier dan deze woning wordt het voor ons niet. Dit moderne gebouw is namelijk een lust voor het oog. Dat alles aan Ocean Beach in de Verenigde Staten!

Dit huis in Kroatië staat garant voor een heerlijke vakantie

We zijn nog maar bij het derde huis en zitten vol verlangen achter onze laptop. Ook deze woning is namelijk weer een topper. Het verblijf is in Rogoznica gelegen en biedt een prachtig uitzicht over de hemelblauwe zee. Dat is wel even wat anders dan het uitzicht waar wij nu van ‘genieten’.

Malibu is altijd prachtig

Een huis in Malibu, dat willen wij ook wel. Er eentje bezitten is lastig, maar een tijdje in eentje overnachten is via Airbnb mogelijk. Vanaf je veranda in je luie stoel kun jij van het strand en de zon genieten. WANT!

Van binnen én van buiten uitkijken over het strand

Dit huis is in Spanje gelegen, in Tarifa om precies te zijn. De woning bevindt zich op een klif waardoor je over de zee uitkijkt. Wij vinden de glazen wand een hoogtepunt waardoor je van binnen over de zee uit kunt kijken.

Je afzonderen van de rest met de kalmte van de zee

Je kunt je in deze verblijfplaats in Californië heerlijk afsluiten van de rest. Het huis bevindt zich ook bovenop een klif en kent geen mensen in de nabijheid. Hierdoor is dit de ultieme plek om het dagelijkse leven te ontvluchten en heerlijk bij te komen!

Een gigantisch huis op een (zo goed als) privéstrand

Soms wil je er met een groepje tussenuit. Dat kan in deze prachtige woning die in de Verenigde Staten is gelegen. Er is ruimte voor veertien gasten en het strand is zo goed als privé. Je deelt dat strand dus nog met enkele andere mensen. Dat maakt niet uit toch, wij zijn overvolle stranden gewend!

Een loft op de derde verdieping

Deze loft bevindt zich op de derde etage van een fraai huis. Je hebt vast al geraden waar je op uitkijkt als je in deze loft slaapt. Juist, de zee. Dit is naar onze mening het meest romantische huisje dat in dit overzicht is opgenomen.

Dit waren dé acht Airbnb strandhuizen die we voor je hebben geselecteerd. Al zijn het allemaal pareltjes, er is er vast wel eentje je favoriet. Heb je tijd en geld? Boek dan snel één van deze Airbnb strandhuizen!

Reageer op artikel:
Zon, zee, strand: de mooiste Airbnb strandhuizen die pal aan de zee staan
Sluiten