Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 17/08/2015

Zonder golven toch (met hoge snelheden) surfen doe je met deze toffe elektrische surfboards

Het is voor velen een favoriete bezigheid, surfen. Het berijden van de Nederlandse golven kan af en toe echter problematisch zijn. Hoe moet je de golven immers de baas zijn als ze er niet zijn? En wat als je een mooi meer of gave rivier wilt trotseren? Het Onean elektrische surfboard biedt de oplossing!

Onean surfboards

Onean kent twee surfboards, de Carver en de Manta, die elk voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. De Carver is ontworpen voor diegene die met hoge snelheden het water onveilig wilt maken. Zo kent het board een 4400 Watt-aandrijving en een hogere maximale snelheid dan de Manta. Hoe hoog de maximum snelheid is, is nog onbekend. Echter kun je in het onderstaande filmpje zien dat je met een flinke snelheid over het water heen scheert! De Manta kent een 450 Watt-aandrijving en behaalt een topsnelheid van zeven kilometer per uur. Dit board is dus bedoeld voor diegene die met een rustige snelheid over het water heen wil cruisen. Je kunt dus met beide surfboards de zee op verschillende wijze onveilig maken. En niet enkel de zee natuurlijk, want doordat je geen golven nodig hebt kun je ook kleine meertjes en zelfs rivieren besurfen. Ideaal!

Bestellen

Je kunt beide surfboards hier reserveren. De Carver zal 3450 euro kosten en de Manta 3650 euro. Een redelijke investering, maar wel geld waar je veel plezier van zult beleven. Je kunt nu immers altijd en overal de wateren verkennen, met of zonder golven!

Reageer op artikel:
Zonder golven toch (met hoge snelheden) surfen doe je met deze toffe elektrische surfboards
Sluiten