Daniel Koster
Daniel Koster Apple 13 jan 2017

Zonder twijfel: dit is de beste Apple Watch-accessoire die je kunt kopen

We leven nu al een aantal jaar met de Apple Watch. Nu zijn wij in die tijd geen accessoire tegengekomen die zo tof is als deze. We hebben het over een unieke Apple Watch lader. WANT!

Deze Apple Watch lader wil je toch naast je bed of op je bureau?

Wij zouden, als wij een Watch hadden, ‘m alleen al kopen om de Watch aan deze lader te leggen. De Elago W3 lader tovert jouw Watch namelijk om tot vintage Macintosh. Dat ziet er toch vet uit, zo op de rand van je nachtkastje of op je bureau?

Apple Watch lader

De Macintosh stelt daarbij niet teleur. Je herkent ‘m meteen. Er is zelfs aan het diskettestation gedacht. Oké, die kun je niet gebruiken, maar dat doet er natuurlijk niet toe. Je kunt de stand trouwens gebruiken met of zonder lader en wanneer je Apple Watch in nachtklokmodus is.

Apple Watch lader

Die wil je toch?

Dus, ben jij in het bezit van een Apple Watch Series 1 of -2 (welke grootte maakt niet uit), dan weten we niet waar je nog op wacht. O ja, de prijs natuurlijk. Dat zit voor veertien euro wel snor. Daar komen nog wel veertien euro aan verzendkosten bovenop. Voor dertig euro zo’n vintage Apple Watch lader op de kop tikken, dat is toch goud? Vooral omdat de Watch op vele manieren zeker bruikbaar is.

Reageer op artikel:
Zonder twijfel: dit is de beste Apple Watch-accessoire die je kunt kopen
Sluiten