Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 23 apr 2018

De zeven beste goedkope zonnebrillen op AliExpress

Het duurt nog even voor de zomer eraan komt, maar met de verzendtijden van AliExpress moet je op tijd je gadgets inslaan. Bovendien gaan de prijzen tegen de zomer altijd omhoog. Je kunt er talloze zonnebrillen vinden, van officiële merken en bizarre modellen tot accurate kopieën. Maar welke zijn nou echt goed? We zetten onze zes favorieten voor je op een rijtje. Check ook de beste goedkope horloges van AliExpress!

Classic Folding Unisex Sunglasses Wayfarer

We beginnen met een klassiek, opvouwbaar model. Voor slechts 4,42 euro heb je al een Wayfarer in huis. Althans, een model dat daar verdacht veel van weg heeft. Het gaat hier natuurlijk niet om echte Ray-Bans, maar dat neemt niet weg dat het een zeer populaire zonnebril is. De feedback van kopers die je voor gingen is zeer positief. Het opvouwmechanisme blijft ook na langdurig gebruik goed werken. Dat is zeker voor die prijs een mooie bonus!

Zonnebril AliExpress

AEVOGUE Women’s Sunglasses

Ook de vrouwen onder ons willen natuurlijk komende zomer goed voor de dag komen. Dat kan met deze opvallende zonnebril. Het design valt op een positieve manier op, zonder dat iedereen je aanstaart vanwege de bizarre accessoire op je neus. Je kunt bovendien uit een flink aantal kleurtjes kiezen. Voor 6,55 euro inclusief verzendkosten wordt een exemplaar naar je huis verzonden.

AEVOGUE Women's Sunglasses

Vintage Steampunk Designer zonnebrillen

Deze zomer zijn vooral dit soort modellen helemaal in. Het zogenaamde steampunk-design maakt zijn mainstream debuut, en hoe. Het praktische aan deze zonnebril is dat je de lenzen omhoog kunt klappen. Heb je last van de zon? Dan flip je ze meteen naar beneden. Ook hier geldt weer dat je uit een flink aantal kleuren kunt kiezen. De recensies zijn overwegend positief, dus dat is mooi meegenomen. Voor 5,80 euro  kun je een kleurtje uitkiezen.

Vintage Steampunk Designer zonnebril

UVLAIK Harry Potter Round Sunglasses

Heb je liever een iets subtieler model? Deze zonnebril pakt het iets verfijnder aan met een dun montuurtje. De verkoper maakt meteen de vergelijking met Harry Potter, maar dat neemt niet weg dat het een strakke accessoire is waarmee je voor de dag kunt komen. Je kunt bovendien met de lenskleur spelen. In combinatie met het juiste outfit heb je zo een kloppend geheel. Het hele plaatje. Met een prijskaartje van 2,51 euro kun je er bovendien wellicht ook meerdere bestellen. Zo heb je de hele zomer door uitgebreid de keuze!

UVLAIK Harry Potter Round Sunglasses AliExpress zonnebril

Madeliny Keyhole Frame Sunglasses

We pakken nog een vrouwelijk modelletje erbij met de Madeliny Keyhole Frame. Dit vrij basic model is juist door zijn subtiele design met elk type outfit te combineren. Bovendien is het een tijdloos ontwerp dat je niet volgend jaar weg hoeft te gooien. Voor het zachte prijsje van 3,27 euro wordt er al een exemplaar naar je opgestuurd. En ja, ook bij dit model kun je zelf een lenskleur uitzoeken.

UVLAIK Harry Potter Round Sunglasses

Fashion Cat Eye Sunglasses

Dit vintage model zou niet misstaan in een Hollywood-klassieker, maar heeft toch een fris, modern tintje. Het strakke design doet deze zonnebril prijzig ogen, maar op AliExpress ben je er slechts 1,17 euro aan kwijt. Wij geloofden het eerst ook niet, maar de feedback van kopers die je voorgingen is overwegend positief. Dat belooft veel goeds! Voor dat geld durven wij het risico wel te nemen.

Fashion Cat Eye Sunglasses

Elitera Magnesium Polarized Sunglasses

We sluiten af met onze favoriet uit dit lijstje. Dit stoere model is ongetwijfeld een kopie van een bestaand merk, maar weet desalniettemin hoge ogen te gooien. Met een prijskaartje van 7,29 euro is het een van de duurste zonnebrillen uit de top 100 best verkochte modellen op AliExpress, maar dat zegt meer over Ali dan over deze zonnebril. Je krijgt er bovendien een hoesje bij om de zonnebril in te bewaren. Niet verkeerd!

Magnesium Brand Polarized Sunglasses

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. We hebben pas ook de beste spotgoedkope horloges van Ali voor je geselecteerd. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De zeven beste goedkope zonnebrillen op AliExpress
Sluiten