Sam Dille
Sam Dille Digital 18 dec 2020

Zoom heft tijdelijk tijdlimiet op voor gratis videochats tijdens de feestdagen

Nu we aan het afstevenen zijn op een sobere decembermaand, is Zoom de plek waar je moet zijn om de feestdagen corona-proof te vieren. Gelukkig komt de belservice met een wel heel bijzonder kerstcadeau, dat de afsluiting van dit jaar een stuk gezelliger maakt.

Zoom heft tijdelijk de maximale tijdslimiet van videochats op tijdens kerst. De beldienst doet dit zodat gezinnen over de hele wereld zorgeloos en veilig toch een leuke kerst kunnen vieren. Ook midden in deze pandemie.

Onbeperkt bellen voor drie verschillende perioden op Zoom

Normaal gesproken hebben gratis Zoom-accounts een limiet van veertig minuten. Zodra de veertig minuten voorbij zijn, wordt de verbinding automatisch verbroken. Wil je onbeperkt kunnen socializen via zoom, dan moet je een betaald account maken waarvoor je iets meer dan 12 euro in de maand betaalt.

Gelukkig laat Zoom deze strikte regels voor drie verschillende perioden vallen. Wie gratis onbeperkt wil bellen kan dit van 17 december tot 19 december, 23 tot 26 december en 30 december tot 2 januari. Op elke begindag kun je vanaf 16.00 uur gratis zoomen, tot 12.00 uur op de laatste gratis dag.

Het bedrijf zegt: “Als blijk van waardering voor onze gebruikers tijdens deze buitengewone tijd, schrappen we de limiet van 40 minuten op gratis Zoom-accounts voor alle vergaderingen wereldwijd voor verschillende feestdagen. Of je nu samenkomt op kerstavond, Kerstmis viert of het nieuwe jaar inluidt, iedereen die contact heeft met vrienden en familie, zal niets tekort komen.”

Zoom
Zoom: app voor videoconferenties. (Afbeelding: Zoom)

Ook een andere belservice wordt tijdelijk gratis

Zoom is niet de enige plek waar je kunt zijn voor een leuke kerst op afstand. Ook Google Meet is gratis voor alle gebruikers, tot 31 maart. Natuurlijk zijn er ook applicaties die gewoon het hele jaar door gratis zijn, zoals Facebook Messenger, FaceTime en Houseparty.

Kerstaccessoires

Pandemie of niet, kerst is het moment om uit te pakken met de gekste versieringen. Daar helpt AliExpress je maar al te graag bij. Lees hier alles over vijf hysterische en techy kers-accessoires die allemaal van AlixExpress komen.

Reageer op artikel:
Zoom heft tijdelijk tijdlimiet op voor gratis videochats tijdens de feestdagen
Sluiten