Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Advertorial 21 december 2018

Deze test laat zien hoe jij (niet) door het leven gaat

Door alle prikkels om je heen, met name door de smartphone, ligt een burn-out constant op de loer voor millennials. Het is dan ook een probleem wat steeds vaker voorkomt dan voorheen. Daarom heb je een zorgverzekering nodig die helemaal van deze tijd is. Maar hoe vind je nu de juiste? Met deze test kom jij erachter hoe jij echt door het leven gaat, om op deze manier de perfecte verzekering te vinden met Interpolis!

De perfecte zorgverzekering met Interpolis

Een zorgverzekering kiezen is een serieuze zaak. Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt en daarvoor moet alles dan ook tot in de puntjes geregeld zijn. Of het nu gaat om je fysieke gezondheid of je mentale: je wilt alleen maar het allerbeste. Interpolis weet met ZorgActief en ZorgCompact twee geweldige zorgverzekeringen aan te bieden, die helemaal van deze tijd is. Dat zie je niet alleen in de basispremies en het gemak, maar ook op de aanvullende pakketten.

Zo is het mogelijk om ook voor je mentale gezondheid een verzekering af te sluiten. Door middel van de aanvullende pakketten biedt Interpolis onder andere een zelfhulpcursus aan, waardoor je beter met stress en slaapproblemen om kan gaan. Maar waar dat voor de een hartstikke fijn is, is dat voor de ander overbodig.

Zorgverzekering Interpolis

Interpolis Matchmaker

Om er achter te komen welke zorgverzekering nu echt bij je past, moet je eerst weten hoe je echt door het leven gaat. Ben jij een echte Fitgirl of ga je meer door het leven als een workaholic? Elke persoon leeft anders en daarom hebben we samen met Interpolis een fantastische test voor je gemaakt! Vul de vragen in en kijk hoe jij daadwerkelijk door het leven gaat. Ben je eruit? Dan kun je, met behulp van Interpolis, de perfecte zorgverzekering afsluiten. Zo ben jij voorzien van de zorg die je nodig hebt. Handig toch?

Doe de test hieronder:


Meer informatie over de zorgverzekeringen en de aanvullende pakketten? Check dan deze website!

In samenwerking met Interpolis

Reageer op artikel:
Deze test laat zien hoe jij (niet) door het leven gaat
Sluiten