Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 30 mei 2018

Zungle: een zonnebril met smart-functies

Wanneer het lekker weer is en de zon vol schijnt, dan doe je er verstandig aan om een zonnebril op je kop te zetten. Op die manier raken je ogen niet geïrriteerd van de felle zon en kun je alles gewoon goed blijven zien. Bovendien zie je er in sommige gevallen ook nog eens wat hipper uit. Maar een zonnebril is maar een bril. Wil je iets meer uit je zonnebril halen, dan is de Zungle een product om je achterhoofd te houden. Uiteraard is de Zungle geschikt om als zonnebril te dragen, maar wat hem interessant maakt, is dat hij gebruik maakt van verschillende smart-functionaliteiten, zodat je veel meer uit je accessoire haalt.

De Zungle is een zonnebril met veel mogelijkheden

De Zungle wordt voorzien van twee audio-uitgangen, waardoor je naar muziek kun luisteren terwijl je hem op hebt. Via bluetooth kun je verbinding maken met je telefoon. Naast de mogelijkheid om naar je favoriete muziek te luisteren, kun je via de zonnebril ook gebruik maken van Siri of Google Assistant en wanneer iemand je belt, kun je ook een gesprek voeren.

Zungle Zonnebril

Dat is dan weer handig wanneer je op de fiets zit en even niet je telefoon uit je zak wilt halen. Het gebruik van de Zungle is volgens de maker overigens wel veilig, omdat er nog genoeg ruimte is om omgevingsgeluid door te laten. Op die manier hoor je dus ook wielrenners die een belletje laten horen wanneer ze jou voorbij willen.

Zungle Zonnebril

Een opgeladen batterij kan zo’n vier uur mee en heeft 100 uur standby-tijd. De zonnebril zelf maakt overigens gebruik van UV400 Polarized glazen, waardoor ze geschikt zijn voor zonnige dagen, Er zijn verschillende soorten, die je via de website van de maker kunt bestellen. Ze moeten dan in juli op de markt komen. Meer inspiratie voor een fijne zomer bril? Check dan hier een paar van onze tips.

Reageer op artikel:
Zungle: een zonnebril met smart-functies
Sluiten