Rutger Houweling
Rutger Houweling Uncategorized 14 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Zweef door het International Space Station in virtual reality

Alhoewel wij minder vaak over het International Space Station schrijven, zweeft dit ruimteschip nog steeds rond in de ruimte. En dankzij virtual reality kun jij het gevoel van zwaartekracht onder je voeten verliezen en het International Space Station van binnen bekijken.

Mission: ISS, maak een (virtuele) reis door de ruimte

Mission: ISS is door de NASA, de European Space Agency en de Canadian Space Agency ontwikkeld. Alles is perfect in virtual reality nagemaakt dus verwacht een real-life ervaring. Je hebt echter wel een Oculus Rift én de Oculus Touch controllers nodig. Dit kost je zo’n 708 euro. Maar goed, Mission: ISS kun je dan gratis downloaden ;-). Check hoe dit er in grote lijnen uitziet:

Je hebt dus de keuze, of je wacht totdat je met SpaceX naar de maan mag óf je wandelt met een Oculus Rift op je hoofd door het International Space Station. Dit kost je in ieder geval minder geld. En de ervaring, die is toch bijna hetzelfde. Blijf je toch liever met beide benen op de grond? Bekijk dan deze prachtige timelapse van het International Space Station.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zweef door het International Space Station in virtual reality
Sluiten