Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jul 2019

Dead or Alive 6: lekker vechten in je zwembroek met nieuwe uitbreiding

Tijdens het ontwikkelproces van de vechtgame Dead or Alive 6 heeft de ontwikkelaar meerdere malen laten weten dat het nieuwste deel vooral draait om het vechtmechanic en dat het allemaal iets minder zou draaien om de vrouwelijke personages en hun rondingen. Inmiddels is de game een paar maanden uit. En eerlijk is eerlijk, qua vechtgame is Dead or Alive 6 goed, zoals je in onze review kunt lezen. Maar om nou te zeggen dat de game niet nog altijd draait om de vrouwelijke personages, dat gaat te ver. En de nieuwe uitbreiding laat dat eigenlijk wel zien. Want je kunt vanaf nu jouw personages in een zwemoutfit plaatsen.

Dead or Alive 6 met je zwembroek

De nieuwe uitbreiding heet Seaside Eden en is onderdeel van de tweede Season Pass van Dead or Alive 6. De uitbreiding komt met een island paradise level om in te knokken, waarbij je moet oppassen voor het gevaar van de dolfijnen uit de zee. Dit gedeelte van de uitbreiding is gratis voor iedereen. Maar wanneer je graag alles uit de game wilt halen en het leuk vindt om te vechten in speciale pakjes, dan ga je voor de betaalde uitbreiding. Elk personage met de uitzondering van Mai Shiranui en Kula Diamond worden zodoende voorzien van een zwembroek of bikini. Het idee is om de zomer te vieren, maar uiteindelijk komt het er op neer dat je het vrouwelijk schoon gewoon beter ziet in de game. De onderstaande trailer bewijst dat wel.

Met de betaalde uitbreiding krijg je toegang tot 26 nieuwe kostuums, waaronder een paar zwembroeken voor de mannen, maar het zal voor veel gamers toch vooral om de bikini’s gaan. In augustus en september kun je nog twee uitbreidingen verwachten, waarbij je onder andere ook een nieuw personage gaat krijgen. Heb je Dead or Alive 6 nog niet? Dan kun je hem hier met korting scoren.

Reageer op artikel:
Dead or Alive 6: lekker vechten in je zwembroek met nieuwe uitbreiding
Sluiten