Daniel Koster
Daniel Koster 25 feb 2017

Een zwevend bed, daar willen wij in slapen

Je hebt bedden in allerlei soorten en maten. Van boxsprings tot stapelbedden en ga zo maar door. Het Fluttua-bed is er echter eentje uit duizenden. Een zwevend bed, wauw!

Die ruimte onder je bed is vrijwel nooit te zien of te gebruiken. Logisch, want je bed moet toch ergens op steunen. Fout! Dit bed bewijst namelijk dat je genoeg hebt aan één centrale kolom en een supersterk systeem om je bed aan de muur te bevestigen.

zwevend bed

Een zwevend bed is niet enkel een lust om in te slapen

Het resultaat is dan verder een lust voor het oog. Wij vinden het het mooist als je de ruimte onder je bed dan onbenut laat. Je kamer krijgt een ruimtelijker gevoel en het zwevende bed effect komt het meest tot zijn recht.

Echter is dit natuurlijk ook een uitkomst om juist allerlei spullen onder je bed te stallen, waardoor je op andere plekken in je kamer meer ruimte krijgt. Wat dacht je van lades met shirts, ondergoed en broeken onder je bed? Nice!

Het verhaal compleet

Daniele Lago is het brein achter dit bed, dat 160 centimeter bij 200 centimeter groot is. Je kunt de centrale kolom trouwens in hoogte verstellen. Daarnaast komt-ie in verschillende kleuren zodat er voor ieder wat wils is. En o ja, er bevinden zich ook lichten onder het bed. Gewoon om het verhaal compleet te maken.

zwevend bed

Wat kost dat?

Dat weten wij helaas niet. Het bed wordt namelijk enkel op aanvraag gebouwd. Je kunt hier een aanvraag doen en dan zul je vanzelf te horen krijgen wat-ie moet kosten. Wel nice toch, zo ben jij één van de weinigen met een dergelijk bed in je bezit. Dan nog dit apparaat aanschaffen en je hoeft ‘m ook nooit meer op te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Een zwevend bed, daar willen wij in slapen
Sluiten