Dit zijn in mei 2023 de 10 beste iPhone-apps om te hebben

Apps Sam Dille 13 mei 2023
Leestijd: 5 minuten

De App Store van Apple is dé plek voor mensen met een iPhone, iPad of Mac om hun applicaties binnen te hengelen. Het biedt toegang tot honderdduizenden van hen, maar welke zijn nu echt de moeite waard?

Om de apps voor je iPhone zo veilig mogelijk te houden, is Apple erg streng op haar beleid. Dit betekent dat ontwikkelaars zich moeten houden aan strikte richtlijnen voor app-ontwikkeling en -distributie. De App Store controleert alle apps voordat ze worden gepubliceerd en verwijdert apps die in strijd zijn met de regels. Daarom zijn bijna alle apps in de App Store veilig en van hoge kwaliteit.

Deze 10 apps voor je iPhone wil je niet missen

We hebben een lijst gemaakt van de beste iPhone-apps die je in 2023 echt moet hebben. Ze zullen je dagelijks leven niet alleen makkelijker maken, maar ook verrassender.

#1 Any.Do voor iPhone

Any.Do is een geweldige app die je helpt om je dagelijkse taken te organiseren en bij te houden. Met deze app kun je eenvoudig to-do-lijsten maken, herinneringen instellen en je agenda beheren. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android en biedt een eenvoudige en intuïtieve interface.

Any.Do synchroniseert ook naadloos met andere apparaten, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je takenlijst. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent: Any.Do helpt je om georganiseerd te blijven en productief te zijn.

Download de app hier

#2 Bear Pro

Een goede applicatie om notities mee te maken, is voor niemand overbodig. Daarom kun je Bear Pro vast goed gebruiken. Met de iPhone-app kun je snel en eenvoudig notities, takenlijsten en aantekeningen maken. Je kunt notities maken met afbeeldingen, bestanden en links, en de app ondersteunt ook markdown.

Daarnaast heb je de optie om notities te synchroniseren tussen verschillende apparaten en te exporteren naar PDF. Bear Pro is een handige tool voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige notitie-app.

 

Download de app hier

#3 MAPS.ME voor iPhone

Als je op reis gaat naar een afgelegen gebied, is de kans groot dat je geen internet hebt. Dankzij MAPS.ME kun je dan toch de weg vinden. De iPhone-app maakt het mogelijk om kaarten te lezen zonder internetverbinding. De app biedt gedetailleerde kaarten van meer dan 190 landen en bevat nuttige informatie over bezienswaardigheden, restaurants, winkels en nog veel meer. Met MAPS.ME kun je makkelijk routes plannen, locaties opslaan en offline navigeren.

Download de app hier

#4 Pocket Casts

Pocket Casts is een podcast-app die je helpt om nieuwe shows te ontdekken en te beluisteren. De app voor je iPhone biedt een uitgebreide bibliotheek van podcasts van over de hele wereld, samen met handige functies zoals automatische downloads, afspeellijsten en snelheidsaanpassingen. Met Pocket Casts kun je ook synchroniseren tussen verschillende apparaten.

Download de app hier

#5 Degoo

Degoo is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige en makkelijke manier om bestanden op je iPhone op te slaan en te delen. Met 100 GB gratis opslagruimte en geavanceerde beveiligingsfuncties, biedt Degoo een betrouwbare manier om je bestanden overal mee naartoe te nemen. De app ondersteunt bijvoorbeeld end-to-end-encryptie en tweestapsverificatie, zodat je bestanden veilig blijven.

Download de app hier

#6 Mealime

Deze iPhone-app is geweldig voor zowel beginnende als ervaren koks. Mealime is een app die je helpt om gezonde en lekkere maaltijden te plannen en te bereiden. Je krijgt toegang tot een uitgebreide selectie van recepten die zijn ontworpen om aan jouw persoonlijke voedingsbehoeften en smaakvoorkeuren te voldoen. Met Mealime kun je ook een boodschappenlijstje maken, zodat je nooit meer iets vergeet.

Download de app hier

#7 Insight Timer voor iPhone

Tijdens een stressvolle of drukke dag kan het soms fijn zijn om even een momentje rust te nemen. Daar is deze app voor je iPhone speciaal voor ontworpen. Insight Timer is een app die je helpt om te mediteren en je geestelijke gezondheid te verbeteren. De app biedt een uitgebreide selectie van meditatiesessies. Met de app kun je ook je voortgang bijhouden en je resultaten vergelijken met andere gebruikers.

Download de app hier

#8 SkyView Lite

Heb je altijd al sterrenbeelden willen spotten? Dan is SkyView Lite je beste vriend. De app helpt je om de nachtelijke hemel te verkennen en meer te leren over de sterren en planeten. Skyview Lite maakt gebruik van augmented reality om te laten zien welke sterren zichtbaar zijn vanaf jouw locatie. Je kunt ook een virtuele reis maken door de ruimte en meer leren over allerlei hemellichamen.

Download de app hier

#9 iNaturalist

Met iNaturalist ontdek je niet het heelal, maar de wereld om je heen. De app helpt je bij het identificeren van alle planten en dieren die je tegenkomt in de natuur. Met iNaturalist kun je ook foto’s maken en delen met een community van natuurliefhebbers over de hele wereld.

Download de app hier

#10 Google Arts & Culture voor iPhone

Dankzij Google Arts & Culture heb je toegang tot bijna elk museum over de hele wereld vanuit je luie stoel. De app voor je iPhone biedt toegang tot een enorme collectie van kunstwerken, die je in hoge resolutie kunt bekijken. Bovendien heb je de optie om virtuele rondleidingen te maken door musea en historische locaties over de hele wereld.

Download de app hier

5 redenen waarom de iPhone een stuk beter is dan Android

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen