Over WANT

Ken je dat gevoel als je al heel lang op een bepaald item aan het azen bent? Wij ook. Sterker nog, wij hebben dat gevoel een paar keer per dag. En precies om die reden hebben we WANT.nl opgericht.

WANT is hét inspiratieplatform waarop we jonge mensen inspireren en enthousiasmeren over technologie, popcultuur en wetenschap. Zodat we dagelijks meer uit onze online wereld halen.​

​De redactie van WANT benadert technologie, popcultuur en wetenschap altijd op een positieve wijze en aan de hand van de volgende vier pijlers: WANT 2 SEE, WANT 2 KNOW, WANT 2 PLAY en WANT 2 HAVE. ​

Een ode aan de innovatie en de mensen die het mogelijk maken. ​De toekomst is nu.

Connect met ons op Facebook, Twitter, Instagram en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan WANT meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

WANT is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

WANT is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, Autovisie, Manners, Famme, JMOuders, BEDROCK, NSMBL, Culy en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming en Dumpert.

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op WANT.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van gadgets, technologie, innovatie, popcultuur, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, WANT een percentage van het aankoopbedrag krijgt.