24-inch iMac review

Apple larridon 22 sep 2006
Leestijd: 1 minuut

PC Magazine heeft de 24-inch iMac aan de tand gevoeld. Het tijdschrift is erg lovend over Apple’s nieuwste all-in-one computer. De Core 2 Duo processor behaalt een heel goede benchmark scores. Ook de helderheid van het grote 24-inch scherm is een pluspunt.

PCMag schrijft dat dit systeem ideaal is voor foto’s, video’s and muziek liefhebbers en zelfs voor grafische professionals. In veel testen moet deze iMac niet onderdoen voor de Mac Pro. Bijgevolg is de 24-iMac de ideale computer voor wie de kracht en de uitbreidings mogelijkheden van de Mac Pro niet nodig heeft.

Deze Mac kan geconfigureerd worden met een Nvidia GeForce 7300 GT (128MB) of GeForce 7600 GT (256MB) dankzij de Mobile PCI Express Module (MXM) die het toelaat om de videokaart te vervangen. Door de krachtige grafische kaart is deze computer ook geschikt voor het spelen van games met Boot Camp. Helaas vallen de prestaties van games onder OS X zoals verwacht tegen. Met Mac OS X haalt Doom 3 (1024×768) 24 fps maar met Booth Camp en Windows XP is dat maarliefst 127 fps.

De 24″ iMac krijgt van PCMag een score van 4,5/5 en tevens een Editor’s Choice award.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen