Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 20 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Action helpt je met geld besparen met dit elektrisch deken

Action is de winkel waar je goedkoop wasverzachter en wasmiddel koopt, maar het is ook een plek om leuke gadgets te scoren. Ook als je het koud hebt en geld wil besparen op je gasrekening. Dat kan met een bijzonder elektrisch deken.

Een elektrisch deken is eigenlijk een best aparte uitvinding. Stel je voor dat iemand ooit het idee had: dit deken op bed kan toch veel warmer? Weet je wat, ik zet er een dikke lading elektriciteit op. Dat idee heeft uiteindelijk geleid tot het elektrische deken en stiekem zijn we daar best wel blij mee.

Een elektrisch deken bij Action

Een elektrisch deken heeft natuurlijk niet echt een sexy imago. Wellicht denk je aan oma’s of opa’s die dat gadget op hun bed hebben liggen. Wellicht zie je het dan ook echt niet zitten om er zelf een te hebben. Maar toch is het echt een dikke aanrader om ‘m eens te proberen. Action maakt dat nu extra makkelijk voor je.
Dit elektrisch deken werkt heel erg simpel. Je legt ‘m onder je onderlaken waarna die je bed verwarmt. Zo val je zelfs tijdens de koudste nachten heerlijk in slaap. Hoe warm dat deken precies moet zijn bepaal je makkelijk zelf, want het model van Action heeft drie verschillende standen. Deze zijn te vinden op twee verschillende standen.

Elektrisch deken Action
(Afbeelding: Action)

Met een veilig gevoel naar bed

Het fijne aan dit elektrische deken is dat hij zichzelf automatisch uitschakelt na 180 minuten. Zo val je in slaap en gaat het deken automatisch uit. Ideaal dus. Een ander fijn ding is dat je ‘m gewoon in de wasmachine kan doen. Je moet dan wel de aansluiting loskoppelen, maar dat gaat heel makkelijk.
Dit elektrische deken is nu in de aanbieding bij de Action. Daarom betaal je er 29,95 euro voor. Een prima investering, omdat je verwarming dan een stuk lager kan in de avond.

@wantnl

De OnePlus Open is officieel een feit 🔥 #oneplusopen #oneplus #op #android #smartphones

♬ origineel geluid – WANT

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!