Action stunt en gooit traagste elektrische auto die we ooit zagen in de folder

Deals Jeroen Kraak 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar games voor je Nintendo Switch? Dan is Action de plaats waar je moet zijn. Het heeft daarnaast ook nog eens een elektrische auto in de aanbieding.

Action lijkt net zoals Lidl haast alles te koop te hebben. Deze week kan je er zelfs terecht voor een elektrische auto, alleen is er wel een probleem: hij is extreem traag. Daarnaast heeft het ook nog verschillende Nintendo Switch-games voor een lage prijs.

Nintendo Switch-games in de aanbieding bij Action

Goed, laten we beginnen met de goedkoopste toffe aanbieding bij Action: de Nintendo Switch games. Het heeft echt verschillende titels die je echt zeer goedkoop scoort. Waaronder een echte Mario-game.

Helaas, het is geen Super Mario Odyssey, of Mario Kart 8 Deluxe. Toch kan je jezelf met Mario + Rabbits Kingdom Battle zeker vermaken. Hetzelfde geldt ook voor Rayman Legends, waarmee je uren zoet bent. Deze en meer games scoor je nu bij Action voor 7,77 euro. Dat is zeker voor de Nintendo Switch een koopje.

Stunten met een elektrische auto

Action is niet meteen de winkel waarbij je denkt aan een elektrische auto. Toch heeft het er een in de aanbieding. Helaas is het niet wat je denkt, want met een snelheid van 3 kilometer per uur kan je beter lopen.

Deze elektrische auto is namelijk speciaal bedoeld voor kinderen en we raden je dan ook aan om er niet zelf in te gaan zitten. Elke jongen of meisje wil wel een ritje in deze auto maken, want daarnaast maakt die ook nog geluid en is die ook nog eens uitgerust met verlichting.

Afbeelding: Action)

Nee de accu hoef je echt niet op te laden bij een snellaadstation, want de oplaadbare batterij heeft maar 6 volt. Je hebt ‘m dus razendsnel vol zonder laadpas. Hij is ook niet zo duur als een echte Tesla, want je hebt ‘m al in je garage staan voor 79,79 euro.

Aldi pakt Harry Potter-fans in met ideaal Sinterklaascadeau voor een spotprijs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen