Action wil je Dyson doen vergeten met goedkope draadloze stofuiger

Deals Jeroen Kraak 31 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Stofzuigen is een vervelend klusje. Het kost veel tijd en soms werkt je stofzuiger helemaal niet mee. Dat moet allemaal veel simpeler kunnen, en gelukkig heeft Action deze week daarvoor de ideale aanbieding, die ons zelfs een beetje aan Dyson doet denken.

Je verwacht het misschien niet, maar Bol, Mediamarkt en Coolblue zijn zeker niet de enige plaatsen waar je gadgets kunt scoren. Soms moet je gewoon rondkijken bij winkels waar je het niet meteen verwacht, zoals Lidl.

In die laatste categorie hoort ook Action. De winkel verkoopt niet alleen snoep en kookbenodigdheden; het heeft ook apparaten met een stekker in het assortiment. Deze week is het de plaats voor een ideale stofzuiger die wel wat wegheeft van een Dyson.

Geen stofzuiger van Dyson maar van Hyundai

Als je alleen al naar het uiterlijk van deze stofzuiger kijkt, denk je met een Dyson te maken te hebben. De gele steel, de paarse bovenkant en de zuigmond hebben veel weg van het merk.

Toch hebben we bij Action niet te maken met een stofzuiger van Dyson, maar wel van een ander gerenommeerd merk. Dit exemplaar is namelijk afkomstig van Hyundai. Bij het merk denk je waarschijnlijk aan auto’s, maar het bedrijf maakt ook huishoudelijke apparaten.

Het voordeel van deze stofzuiger van Hyundai is dat deze volledig draadloos is. Op een volle lading kun je tot 35 minuten aan een stuk stofzuigen. Dat moet genoeg zijn om je hele huis schoon te maken. Als je de meegeleverde hangbeugel monteert bij een stopcontact, kun je hem handig opbergen en in één keer opladen.

Action wil je Dyson doen vergeten met goedkope draadloze stofuiger
Dit lijkt ook best wel veel op Dyson. (Afbeelding: Dyson)

Goed, dat is allemaal leuk en aardig, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de stofzuiger bij Action goed zuigt. Je hebt hierbij de keuze uit een Eco- en Turbo-modus. Terwijl de eerste zorgt voor een langere zuigtijd, zorgt de tweede ervoor dat je zelfs het hardnekkigste vuil makkelijk wegkrijgt. Net zoals Dyson heeft dit model een speciale HEPA-filter dier ervoor zorgt dat het stof niet meer via de machine naar buiten komt.

Nu in de aanbieding bij Action

Net zoals bij een Dyson is de bovenkant los te maken. Zo heb je een kleinere stofzuiger als je moeilijke plekken moet reinigen. Dat kan bovendien ook makkelijk met de bijgeleverde accessoires.

Een groot voordeel aan deze stofzuiger is dat dit model flink goedkoper is dan een Dyson. Voor dit model betaal je bij Action 79,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen