Altijd al Philips Hue willen hebben? Action stunt met alternatief onder €20!

Deals Mark Hofman 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De manier waarop we onze huizen verlichten is in de loop der jaren flink veranderd. Iets dat we voornamelijk te danken hebben aan Philips Hue die, op dat gebied, heer en meester is. Mag ook wel, want de lampen van het merk zijn niet goedkoop.

Gelukkig komt de Action met een heerlijk alternatief in zijn webshop. Wie altijd al eens Philips Hue-lampen in zijn tuin heeft willen hebben, kan nu voor minder dan €20 zijn kans pakken.

Action stunt met goedkoop Philips Hue-alternatief

Wie zijn tuin alvast gezellig wilt maken voor de aankomende zomer, die zit hartstikke goed met de buitenlampen van Philips Hue. De software is prettig, de kwaliteit ligt hoog en installeren is zo gepiept. Leuk natuurlijk, maar wie drie lampjes wilt hebben moet al snel meer dan €300 aftikken. De Action komt wat dat betreft met een leuk alternatief.

Deze week is het mogelijk om drie LSC Smart Connect spots in huis te halen voor een ontzettend lage prijs. Voor €19,95 haal je ze dankzij Action al in huis. De lampen zijn met meegeleverde schroeven makkelijk op te hangen in de tuin of kunnen in de grond gestoken worden. Sluit ze aan op elektriciteit, verbindt via de LSC Smart Connect-app de lampen met je smartphone en je zit helemaal gebakken.

Philips Hue Action
Staat toch leuk? (Afbeelding: Action)

Vervolgens kies je, net als bij Philips Hue, uit verschillende standen. Je kunt rustgevend licht gebruiken of helemaal losgaan met een disco-stand. De lampen worden zonder hub verbonden met je WiFi-netwerk, ondersteunen een slimme assistent en werken met een timer. Ideaal, dus.

Uiteraard hoef je voor deze prijs niet dezelfde kwaliteit te verwachten als bij de lampen van Philips, maar het is een mooi alternatief. Zeker wanneer je dergelijke lampen wilt proberen voordat je aan het echte werk begint.

Meer goede deals

Je verwacht het misschien niet direct, maar winkels als de Action hebben regelmatig leuke gadgets in de aanbieding. Dat is dan ook de reden dat we ze iedere week strak in de gaten houden.

10 goedkope gadgets: van fietsendrager tot Philips Airfryer

Ben je benieuwd naar alle leuke deals? Check dan de toegewijde pagina op onze website!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen