De Apple AirPods Pro (2e generatie) zijn dankzij Amazon 40 euro goedkoper

Audio Mark Hofman 28 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Amazon heeft deze week een klein stuntje in huis. De webshop geeft de tweede generatie AirPods Pro 14% korting. Apple’s draadloze oordopjes waren in de afgelopen zes maanden nog niet zo goedkoop.

De Apple AirPods Pro (2e generatie) zijn een van de betere draadloze oordopjes op de markt. Niet alleen vanwege het gebruiksgemak, geluidskwaliteit of zelfs de ruisonderdrukking, maar ook zeker door de accuduur én de transparantiemodus.

Bij Apple lap je op dit moment 279 euro voor de draadloze oordopjes. Amazon doet het net even anders en komt met 40 euro korting aanzetten. De moeite? We dachten het wel!

AirPods Pro (2e generatie): een must voor Apple-liefhebbers

In september 2022 maakten we voor het eerst kennis met de Apple AirPods Pro (2e generatie). Gewapend met een aantal bekende functionaliteiten, zoals de ruisonderdrukking, wisten geluidskwaliteit en een transparantiemodus echt indruk te maken.

“De perfecte compagnon voor je Apple-ecosysteem”, was de titel van mijn review destijds. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik, ondanks dat ik wisselde voor het testen van andere oordopjes, toch steeds mijn weg weer terugvind naar de AirPods Pro (2e generatie).

Je kan al jaren mensen afluisteren met je AirPods en iPhone
(Afbeelding: Mark Hofman/WANT)

Het gebruiksgemak, de geluidskwaliteit en de ruisonderdrukking zorgen voor een prettige ervaring. Zeker doordat persoonlijke ruimtelijke audio beschikbaar is én geluiden van buitenaf nog beter worden tegengehouden dan voorheen.

Maar het is voor mij ook vooral de transparantiemodus, die geluiden boven de 90dB kan filteren, die het gebruik van deze oordopjes zo fijn maakt. Misschien is het smaak, misschien is het daadwerkelijk beter dan wat dan ook. Het komt er in ieder geval op neer dat ik zelf zeer tevreden ben.

Amazon stunt met 40 euro korting

Dat specifiek de AirPods Pro (2e generatie) op hoge korting kunnen rekenen bij Amazon is wat mij betreft dus heerlijk. Niet alleen als je midden in het ecosysteem van Apple zit.

Wie zoekt naar oordopjes met uitstekende ruisonderdrukking, een goede geluidskwaliteit en geld overheeft om daar ook zeker voor te betalen, kan uitstekend uit de voeten met de AirPods Pro (2e generatie).

Waar je normaal gesproken 279 euro moet lappen voor de oordopjes, kan je ze bij Amazon nu voor 238,95 euro kopen. Een aanzienlijk verschil, dus.

Vladmir Poetin krijgt een Broadway-musical (en de producent raad je nooit)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen