Albert Heijn gooit prijs van deze elektrische fiets flink omlaag

Deals Jeroen Kraak 4 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je op zoek bent naar een voordelige elektrische fiets is Albert Heijn deze week je beste vriend. Het geeft een flinke korting op een opvouwbare elektrische fiets.

We nemen onze elektrische fiets graag overal naartoe, maar bij een normaal exemplaar is dat niet altijd even handig. Een elektrische vouwfiets is dan de ideale oplossing.

Voor een elektrische vouwfiets hoef je niet naar je plaatselijke fietsenmaker toe. Ook Albert Heijn heeft nu een exemplaar in de aanbieding. Het voordeel van deze e-bike is dat die flink goedkoper is dan normaal.

De elektrische fiets bij Albert Heijn

De elektrische vouwfiets waar het om gaat bij Albert Heijn is de Villette le Balade. En dit is een bijzondere. Deze elektrische fiets heeft maar één versnelling en geen scherm. Als je de accu inschakelt, krijg je automatisch ondersteuning. Zodra je start met trappen, start de motor, zodat je makkelijk tegen de wind in of bergop fietst.

De elektrische fiets heeft een 24V accu. Dat betekent dat je actieradius tussen de 30 en 50 kilometer ligt. Dit is afhankelijk van het wegdek en de weersomstandigheden. Maar gezien het om een vouwfiets gaat, zal je ‘m waarschijnlijk alleen gebruiken voor kleinere afstanden. Als je de accu wil opladen, haal je ‘m er heel simpel uit.

Albert Heijn gooit prijs van elektrische fiets flink omlaag
(Afbeelding: Albert Heijn)

De motor die in de achternaaf zit, heeft 250 W vermogen en 19 Nm koppel. Met de V-brakes waarmee je de velgremmen aanstuurt, kom je heel makkelijk tot stilstand met de fiets die je bij Albert Heijn scoort.

De elektrische fiets is geschikt voor mensen tussen de 155 en 185 centimeter. De fiets is gemaakt van staal, waardoor die iets zwaarder is dan aluminium. Zo weegt dit exemplaar zo’n 22 kilo.

Zoveel kost de e-bike

Als laatste moeten we het hebben over de prijs. Normaal kost deze elektrische fiets 899 euro, maar Albert Heijn geeft nu 200 euro korting.

Dat betekent dat je ‘m bij de supermarkt al in huis haalt voor 699 euro. De elektrische fiets is zowel in het grijs als het lichtblauw te krijgen. Een goed slot zal je wel apart moeten kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen