Albert Heijn smijt korting tegen je voordeur aan met heerlijke Ring-deal

Deals Jeroen Kraak 31 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Amazon en Bol hoeven niet hét adres te zijn om je videodeurbel van Ring te kopen. Waarom niet? Omdat Albert Heijn deze week stunt met een flinke lading korting. En daar worden we blij van.

Nederlanders stappen steeds meer over op de videodeurbel. Niet heel gek, want de gadgets van merken als Ring of Eufy bieden een flink aantal voordelen. Zeker als de prijs meevalt.

Ring videodeurbel goedkoper bij Albert Heijn

Het maakt niet uit of hij van Ring, Eufy of Nest is: een videodeurbel kan je een veiliger gevoel geven. Je ziet bijvoorbeeld in een oogopslag wie er voor je deur staat, laat je er vervolgens ook mee communiceren en heeft vaak een bewegingsdetectie.

Ring behoort echter wel tot een van de populairste merken als het om videodeurbellen gaat. Ideaal dus dat hij goedkoper is geworden bij de Albert Heijn. Naast de lagere prijs krijg je er als klant ook nog een Chime bij, dus dat is al helemaal de moeite.

De Chime is een slimme gong. Deze is draadloos verbonden met de gadget. Zo hoor je meteen wanneer er iemand voor je deur staat.

De Ring videodeurbel die je nu extra voordelig bij Albert Heijn scoort is een zogenaamd Plus-model.Deze doet hetzelfde als het reguliere model, maar is dan voorzien van een beeldkwaliteit van 1536p.

In plaats van 215 euro betaal je nu maar 119 euro.

Albert Heijn geeft bizarre korting op Ring videodeurbel en meer
Een deel van de beveiligingsset (Afbeelding: Albert Heijn)

Beveiligingsset ook in de aanbieding

De supermarkt gooit ook de vijfdelige alarmset van Ring in de aanbieding. Hierin zit een basisstation, bedieningspaneel, contactsensor, bewegingssensor, signaalversterker en indoor camera.

Een echte starterset dus die ideaal is voor je huis, maar ook uit te breiden is voor de geavanceerde nerd. Normaal kost deze set 309 euro, maar nu heb je alles al voor 159 euro.

De extreem goedkope smart tv die je deze week bij Aldi scoort

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen