Albert Heijn heeft de perfecte deal als je Dyson te duur vindt

Deals Jeroen Kraak 16 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn is natuurlijk de supermarkt voor jouw groente, fruit en frisdrank. Maar nu kun je er ook terecht voor een robotstofzuiger en een alternatief voor een dure Dyson.

De lente komt eraan en dus is het weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Je wil jouw huis na die koude winter natuurlijk weer fris en schoon maken. Om het schoon te krijgen, kun je natuurlijk een dure Dyson kopen, maar je kunt ook gaan voor een goedkoper alternatief. Of wat te denken van een robotstofzuiger? Zo hoef je zelf al helemaal niet meer aan het werk. Albert Heijn heeft voor jou de oplossing.

Het Dyson-alternatief van Albert Heijn

Albert Heijn heeft nu namelijk de Philips SpeedPro in de aanbieding. Dit is een draadloze steelstofzuiger, het concept dat je waarschijnlijk kent van Dyson. Daarnaast haal je de bovenkant makkelijk los, zodat je deze als een kruimeldief kunt gebruiken.

Normaal kost dit Dyson-alternatief 249 euro, maar niet op dit moment. Albert Heijn heeft de prijs namelijk verlaagd, waardoor het nu de ideale aankoop is voor een schoon huis. Je betaalt er maar 149 euro voor, een korting van 100 euro.

Philips Steelstofzuiger Dyson alternatief
Je komt makkelijk overal bij. (Afbeelding: Philips)

Een robotstofzuiger voor als je zelf geen moeite wil doen

Natuurlijk kun je het jezelf ook veel makkelijker maken. Daarvoor gebruik je niet het Dyson-alternatief, maar gewoon een heuse robotstofzuiger. Ook daarvoor heeft Albert Heijn een mooie deal.

Bij Albert Heijn kun je op dit moment de Neato D8-robotstofzuiger kopen. Via de speciale app op je telefoon maak je een schoonmaakschema en plaats je virtuele muren. Zo geef je aan of de stofzuiger op een bepaalde plaats niet mag komen. Ook bestuur je ‘m via Google Home of Alexa.

Op een volle lading gaat de robotstofzuiger 100 minuten mee. Maar daar hoef je niet aan te denken, want het apparaat rijdt zichzelf naar het oplaadstation. Na vier uur is hij weer volledig opgeladen. Iets wat je ook kent van de robotstofzuiger van Dyson.

Dan nu misschien wel het belangrijkste: de prijs. Normaal betaal je voor deze Naeto D8 Robotstofzuiger 399 euro, maar nu heb je ‘m al voor 199 euro. Ook deze is dus niet zo duur als een Dyson.

Lidl en Kruidvat stunten met elektrische fietsen en andere gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen