Albert Heijn stunt met prijs van de iPhone 13

Deals Jeroen Kraak 1 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Wil je een iPhone, maar vind je de 15 veel te duur, dan heeft Albert Heijn wellicht de oplossing voor je. Het heeft nu een goedkope iPhone 13 en 13 mini in de aanbieding.

Bij Albert Heijn denk je niet meteen aan elektronica, maar toch heeft het regelmatig toffe gadgets in de aanbieding. Deze week is het het adres als je een nieuwe iPhone zoekt.

Om precies te zijn, gaat het om refurbished versies van de iPhone 13 en de 13 mini. Het is een ideaal model als je een goedkopere Apple-smartphone zoekt.

De refurbished iPhone 13 bij Albert Heijn

Wellicht weet je niet precies wat refurbished is en daarom leggen we dat eerst uit. Het is een tweedehands telefoon die eerst grondig wordt geïnspecteerd, getest en gereinigd door gecertificeerde experts. Hierdoor weet je zeker dat de iPhone 13 ook echt in goede staat is. Zo moet de batterijcapaciteit nog minimaal 85 procent zijn en moeten alle functies het doen.

Dat betekent dus ook dat je garantie hebt op de iPhone 13 bij Albert Heijn, als die het ondanks al die tests toch gewoon begeeft. Daarnaast ondersteunt Apple de software op de telefoons minimaal vijf jaar. Zo draait iOS 17 nog gewoon op de iPhone XR en XS. Dat betekent dat je met de 13 verzekerd bent van nog minimaal drie updates. Dat betekent dat je tot en met iOS 20 nog goed zit.

Albert Heijn stunt met prijs van de iPhone 13
Het beeldscherm van de kleine (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

De Specs

Goed, je weet nu alles over refurbished en hoe lang je de software kan gebruiken. Nu is het tijd om in de specs te duiken. Onder de motorkap van de iPhone 13 zit Apple’s eigen A15-chip. Een snelle chip die nog steeds prima voldoet voor je apps. Daarnaast zit er op deze modellen ook een opslagcapaciteit van 128 GB.

De iPhone 13, die je scoort bij Albert Heijn, heeft daarnaast een 6.1-inch OLED-scherm en aan de achterkant een 12 megapixel hoofdcamera en een 12 megapixel telelens.

De Prijs

Albert Heijn heeft twee verschillende modellen van de iPhone 13 in de aanbieding. De eerste is de reguliere versie met dus 128 GB. Bij Apple zelf betaal je voor dit model zelf 639 euro. Bij de supermarkt kost deze echter 549 euro. Zo bespaar je dus 90 euro.

Maar naast de gewone variant, heeft het ook de iPhone 13 mini. Ideaal als je niet een te groot toestel in je broekzak wil hebben. Deze smartphone met een 5.4-inch scherm en 128 GB opslag is nu zelfs niet bij Apple te vinden. Bij Albert Heijn betaal je er 479 euro voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen