Aldi, Lidl, Kruidvat en Action stunten met 5 belachelijk goedkope gadgets

Deals Mark Hofman 24 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Gek op gadgets, maar geen geldboom in de achtertuin met een oneindig leven? Geen zorgen, want er zijn in de vierde week van 2023 fantastisch veel goede deals te vinden. Zeker bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat.

Je verwacht het misschien niet, maar de bekende winkels hebben een arsenaal aan toffe gadgets die je voor een prikkie kunt scoren. Je moet alleen even weten waar je het zoeken moet. Gelukkig zijn daar je vrienden van WANT voor en zetten we ook deze week de vijf beste deals voor je op een rij!

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals van week 4

  1. Elektrische tandenborstel bij Lidl
  2. SilverCrest baardtrimmer bij Lidl
  3. Ambiano rijstkoker bij Aldi
  4. Slimme verlichting bij Action
  5. Stream & Cast TV dongle bij Kruidvat

Elektrische tandenborstel bij Lidl

Lidl is voor sommige dé winkel voor weekboodschappen, maar voor de ander het walhalla voor gadgets. Niet heel gek, want de webwinkel heeft er nogal wat.

Wie zijn tanden goed schoon wil houden, kon vorige week een pittig lekker borsteltje scoren bij het Kruidvat. Al was hij, ondanks zijn 100 euro korting, alsnog vrij prijzig te noemen. Gelukkig komt Lidl deze week met het alternatief voor de geduldige mensen onder ons.

Deze week tik je namelijk een Oral-B-tandenborstel op het kopje met 2D-reinigingstechnologie, 7600 omwentelingen per minuut en 28 minuten gebruiksduur op een volle lading. Dit keer niet voor 34,99, maar slechts 17,99 per stuk.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets, deals
Even de borstel er doorheen (Afbeelding: Lidl)

SilverCrest baardtrimmer bij Lidl

Waarschijnlijk zijn je tanden ontzettend schoon en is het tijd om de rest netje bij te werken. Uiteraard doe je dat met een SilverCrest 5-in-1 haar- en baardtrimmer. Want waarom zou je genoegen hebben met enkel een trimmer alleen?

Dit specifieke model is voorzien van vijf opzetstukken, nauwkeurig geslepen rvs-messen en een accu die wel 60 minuten meegaat op een volle lading.

Lidl stunt deze week en verkoopt hem voor de prijs van 19,99 euro.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, gadgets, deals
Scheer je weg! (Afbeelding: Lidl)

Ambiano rijstkoker bij Aldi

Eén van de grootste concurrenten van Lidl is de Aldi. Zeker niet alleen vanwege het boodschappengeweld, maar ook zeker vanwege de wekelijkse stunt met gadgets.

Een bakje rijst op z’n tijd kan geen kwaad. Zeker niet zodra je het combineert met heerlijke groenten, de juiste saus en de nodige specerijen. Dus laten we eerlijk zijn: een rijstkoker in huis hebben is alles behalve nadelig.

Wat dat betreft staat Aldi deze week voor je klaar. Voor 19,99 euro tik je er eentje op de kop.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deals
Rijst is fijn (Afbeelding: Aldi)

Slimme verlichting bij de Action

Tijd voor de Action en dan heb ik het niet over een filmscene of een leipe, en tevens levensgevaarlijke, stunt. Ik heb het over die winkel waar je alles en niet kunt kopen voor een habbekrats. Dus ook gadgets.

Wie slimme lampen in zijn huis wil hebben, die kan deze week uitstekende bij Action terecht. De lampen van Philips Hue zijn doorgaans erg duur, maar voor een alternatief ben je hier dus aan het juiste adres.

Action dropt deze week namelijk de LSC Smart Connect slimme ledlamp in de aanbieding. Hij is te verbinden met wifi, voorzien van een GU1-fitting en kost je slechts 4,79 euro per stuk. 

Philips Hue, Kruidvat, Aldi, Lidl, Action, deals
Shine bright like a…lampie? (Afbeelding: Action)

Stream & Cast TV dongle bij Kruidvat

Steeds verrassend, altijd voordelig en vol met gadgets. Zo kun je het Kruidvat inmiddels wel goed samenvatten.

Kruidvat zorgt er deze week voor dat jij genoeg op je televisie kunt bekijken. De winkel gooit de Stream & Cast TV Dongle in de aanbieding. Deze tik je voor 14,99 euro op de kop.

Hou er alleen wel rekening mee dat dit kastje vrij beperkt is. Er wordt veel geadverteerd met ondersteuning voor veel diensten, maar de praktijk laat zien dat het soms nog best lastig kan zijn. Voor nog geen vijftien euro zit je waarschijnlijk goed als je het echt nodig hebt, maar je allerbeste optie zal dit niet zijn.

Google Chromecast, Kruidvat, Aldi, Lidl, Action, deals
Steken en kijken! (Afbeelding: Kruidvat)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen