Komt er eigenlijk een tweede seizoen van Amazon’s ‘Mr. & Mrs. Smith’?

Films & Series Lucas van de Wetering 7 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Seizoen 1 van Mr. & Mrs. Smith is pas een paar dagen uit op Amazon Prime Video, maar er wordt nu al gesnakt naar meer. Is seizoen twee een feit?

Het eerste seizoen van de spionnenserie Mr. & Mrs. Smith is nu eindelijk te bekijken op Amazon Prime Video. De hoofdrollen zijn voor Donald Glover en Maya Erskine. Zij spelen John en Jane Smith.

Het eerste seizoen is sinds 2 februari te bekijken op Amazon Prime Video. Er is dus genoeg tijd voorbij gegaan om alle 8 afleveringen gebinged te hebben. Na het bingen van een serie blijft er altijd één vraag hangen; Komt er een seizoen 2?

Mr. & Mrs. Smith op Amazon Prime Video

De serie is een reboot van de gelijknamige film uit 2005. In deze film waren Brad Pitt en Angelina Jolie te zien als de spionnen John en Jane Smith. Wel zijn er, naast natuurlijk de acteurs, wat verschillen tussen de film en de serie.

Het grootste verschil is de manier hoe Mr. & Mrs. Smith elkaar ontmoeten. In de film zijn de twee een getrouwd stel en weten ze in het begin niet af van elkaars werk als spion. Maar in de serie, worden de twee partners ingehuurd om zich voor te zien als getrouwd stel voor hun spionnenwerk. Een hele andere band dus.

Komt er een tweede seizoen?

Nu blijft nog steeds de vraag ronddwalen; komt er een tweede seizoen? Amazon Prime Video heeft tot nu toe nog geen tweede reeks aangekondigd, maar alle hoop is nog niet verloren. Maker van Mr. & Mrs. Smith, Francesca Sloane, heeft laten weten dat ze zeker openstaat voor een seizoen 2. Ze is van mening dat het verhaal van Mr. & Mrs. Smith nog niet helemaal verteld is en dat er zeker ruimte is voor uitbreiding.

Wel vindt ze het eerste seizoen van Mr. & Mrs. Smith  sterk genoeg voor een alleenstaand verhaal, maar er zit nog potentie in voor meer. Kijkers van de serie zullen het hier mogelijk wel mee eens zijn, aangezien de serie eindigde met een cliffhanger. Mocht er een seizoen twee komen, dan gaat deze hoogstwaarschijnlijk daar verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen