Amazon Prime Video: deze topfilms en -series zie je in februari

Films & Series Jeroen Kraak 25 jan 2024
Leestijd: 4 minuten

Amazon Prime Video begint steeds meer voet aan de grond te krijgen in Nederland. Niet alleen zie je er Nederlandse originals zoals de documentaire over Lil’ Kleine en LOL, maar ook topseries als The Boys. Maar wat kun je allemaal in februari verwachten?

Amazon Prime Video stond de afgelopen week vooral in het teken van de documentaire over Lil’ Kleine. Toch kun je echt veel meer zien op de streamingdienst.

Februari belooft een mooie maand te worden voor Amazon Prime Video. Van een speciale serie verwachten we bijzonder veel. Daarnaast zie je ook een nieuwe Nederlandse original op de streamingdienst verschijnen.

Nieuw op Amazon Prime Video in februari

Speciaal voor jou zetten we de beste Amazon Prime Video-releases van deze maand op een rij. Zo hoef je echt helemaal niets te missen.

Mr. & Mrs. Smith | 2 februari

Februari begint goed bij Amazon Prime Video. Meteen zien we een van de grootste series van deze maand. Mr & Mrs. Smith ken je waarschijnlijk als film met Angelina Jolie en Brad Pitt. Nu is er een speciale spin-off, met andere hoofdrolspelers.

In deze serie volg je John en Jane. Ze zijn twee vreemden van elkaar, maar moeten als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering krijgen ze een nieuwe missie voorgeschoteld en groeien ze verder uit elkaar. Scheiden is echter geen optie.

De Prank Show | 2 februari

Op dezelfde dag als Mr. & Mrs. Smith zien we ook een nieuwe Nederlandse Original op Amazon Prime Video. In De Prank Show houdt Giel de Winter zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek.

Flink wat bekende gezichten komen dan ook voorbij in dit eerste seizoen. Zo neemt Monique Westenberg wraak op André Hazes en zien we later ook nog onder andere Jim Bakkum, Bas Smit en Xander de Bousonjé voorbijkomen.

Twisted Metal | 8 februari

Twisted Metal moet wel een goede serie zijn als we zien wie deze Amazon Prime Video-serie maken. Zo is het oorspronkelijke idee van de makers van Deadpool en wordt het script geschreven door Michael Jonathan Smith, die eerder verantwoordelijk was voor Cobra Kai.

In deze serie volg je een outsider met een grote mond die de kans krijgt op een beter leven. Dit gebeurt echter alleen wanneer hij een mysterieus pakketje in een post-apocalyptische wereld bezorgt.

Upgraded | 9 februari

Tijd voor de eerste originele film in dit lijstje. In deze romantische komedie droomt de ambitieuze stagiaire Anna van een carrière in de kunstwereld.

Als ze tijdens een zakenreis wordt geüpgraded naar de eerste klas ontmoet ze Will, die Ana aanziet als haar baas. Een leugentje om bestwil zet een flinke sneeuwbal van gebeurtenissen in gang. Zal haar leugen uitkomen?

Puppy Love | 14 februari op Amazon Prime Video

Op Valentijnsdag is er nog meer romantiek te zien op Amazon Prime Video. En hoe kan dat nog schattiger dan met een puppy erbij?

Na een rampzalige eerste date zweren de onstuimige Nicole en de onzekere Max elkaars nummers te verwijderen. Ze komen er echter achter dat hun honden een liefdesmatch zijn en dat er puppy’s aankomen. Het koppel wordt dus gedwongen om co-ouders te zijn, maar wellicht is het toch nog een opstapje naar liefde tussen hen.

This is Me Now… a Love Story | 16 februari

In deze Amazon Prime Video original zie je een kant van Jennifer Lopez die je nog nooit eerder hebt gezien. In deze filmische reis, vol met mythische elementen en persoonlijke heling, zie je haar unieke blik op haar zoektocht naar de liefde.

Dit in combinatie met veel dans, schitterende kostuums en een ware sterrencast. Zo hebben Sofia Vergara, Ben Affleck, Trevor Noah en Post Malone allemaal een rolletje.

Reina Roja | 29 februari op Amazon Prime Video

Jawel, dit jaar heeft een schrikkeldag, en op die dag is het tijd voor de nieuwe serie Reina Roja. Met een IQ van 242 is Antonia Scott de slimste persoon op aarde. Haar gave wordt een vloek als ze meewerkt aan een geheim politieproject en daarin raakte ze alles kwijt.

Wanneer een machtige zakenman wordt vermoord en zijn dochter wordt ontvoerd, wordt het project nieuw leven ingeblazen. Verwacht een beklemmende thriller met een pittige en humoristische dynamiek tussen de twee hoofdpersonen op Amazon Prime Video.

Nieuwste Netflix-deal is een opmaat voor Formule 1-rechten

 

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen