Sabine Schults
Sabine Schults Tech 3 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat Apple naast de iPhone 15 waarschijnlijk laat zien op 12 september

Op 12 september is het zo ver: de iPhone 15 wordt uit de doeken gedaan! Dat is lang niet alles, want naar verwachting worden er nog veel meer producten gepresenteerd door Apple. Welke producten dat waarschijnlijk zijn, zetten we voor je op een rij.

Op de dinsdagavond van het Apple Event zitten we vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd klaar om de onthulling van de iPhone 15 te volgen. Hoe lang de presentatie precies zal duren, is niet bekend. Maar we weten wel al dat er genoeg moois voorgeschoteld wordt.

Dit verwachten we van het Apple Event op 12 september

Het Apple Event van 12 september staat waarschijnlijk niet alleen in het teken van de nieuwe iPhone 15. Ook verwachten we de aankondiging van de Apple Watch 9 en de komst van watchOS 10.

De volgende smartwatch van het bedrijf krijgt mogelijk een nieuwere S9-chip die gebaseerd is op de A15-chip uit de iPhone 13. De Apple Watch 9 wordt hierdoor sneller en zal er een betere batterijduur op nahouden.

Mogelijk zien we echter ook een vernieuwde Apple Watch Ultra. Er gaan geruchten rond dat het Ultra-model, dat in 2022 aan de line-up werd toegevoegd, een upgrade in de vorm van een nieuwe processor krijgt.

Hoewel Apple waarschijnlijk ook werkt aan AirPods Lite, een nieuwe iPad en andere producten, verwachten we niet dat deze op 12 september hun opwachting zullen maken. Toch weet je maar nooit of Apple nog meer in petto heeft!

Apple Watch Ultra
Mogelijk zien we een upgrade van de Ultra-smartwatch. (Afbeelding: Unsplash)

Wat je moet weten over de iPhone 15

In het kort staan we nog even stil bij de verwachtingen voor de iPhone 15-reeks. Naar verluidt worden de Pro-modellen voorzien van een krachtigere en snellere A17 Bionic-processor. De iPhone 15 en 15 Plus krijgen waarschijnlijk de A16-chip onder de motorkap.

Daarnaast stapt Apple met zijn iPhone 15 over op USB-C en krijgen de Pro-modellen voor het eerst een actieknop. Die neemt de plek in van de mute-schakelaar en geeft een trilling bij het indrukken.

Futuristische ring Apple bestuurt je iPhone of Mac op bijzondere wijze

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!